Justiția a decis: Aeroportul Tuzla învinge jurnalismul murdar

Conducerea REGIONAL AIR SERVICES – Aeroport Tuzla a demonstrat încă o dată că o campanie de denigrare se poate transforma usor în reversul ei, prin decizia instanțelor judecătoreşti.

Magistrații Curții de Apel București au decis prin sentinţa definitivă obligarea lui Alexandru George Căutiş şi Kamikaze la încetarea încălcării drepturilor personale nepatrimoniale ale REGIONAL AIR SERVICES – aeroport Tuzla şi Dorin Ivascu, prin înlăturarea articolelor defăimătoare publicate de către pârâţi şi publicarea hotărârii judecătoreşti în varianta on-line şi în varianta tipărită a revistei.

Magistraţii au obilgat pârâţii către reclamanţi la plata a 9552 lei cheltuieli de judecată parţiale, păstrand restul dispoziţiilor sentinţei civile, respectiv plata sumei de 20.000 lei către reclamantul Ivaşcu Dorin şi plata sumei de 5.000 lei către reclamanta REGIONAL AIR SERVICES SRL si obligand pe Căutiş Alexandru George la plata a 5007 lei, cheltuieli de judecată parţiale.

De asemenea, plângerile depuse de Regional Air Services – aeroport Tuzla şi Dorin Ivascu au fost soluţionate de către CNA în favorea reclamantului, prin Decizia 522 din 03. 10. 2013, încheiată cu amenda în valoare de 10.000 lei, dar şi prin două avertismente.

Decizia luată de magistrații Curții de Apel București întărește convingerea că respectand legea şi apelând la mijloacele legale de răspuns în astfel de situatii, interesele necurate nu au nicio șansă de succes.

Pronunțarea instanței este aici: http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000555751&id_inst=2

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.