Klaus Iohannis a confirmat meciul demonstrativ cu Simona Halep

Președintele ales al României, Klaus Iohannis, a confirmat, pe pagina sa de Facebook, că va juca un meci demonstrativ în compania jucătoarei de tenis Simona Halep, nr. 3 mondial, în 2015, cu scopul de a promova ”sportul alb”.

„Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnișoara Simona Halep. Sper din tot sufletul ca acest eveniment să contribuie la apropierea tinerei generații de acest sport minunat”, este mesajul postat de Klaus Iohannis pe rețeaua de socializare.

Președintele ales Klaus Iohannis s-a relaxat a doua zi după alegeri, la clubul de tenis deținut de Marius Vecerdea, la Sibiu, unde l-a avut ca partener de joc pe tânărul tenisman sibian Victor Cornea, care a relatat despre acest moment într-o postare pe pagina sa de Facebook. Klaus Iohannis este pasionat de tenis, iar în urmă cu doi ani el a acceptat să joace rolul principal într-o reclamă care promova turneul de tenis de la Sibiu.

Halep l-a refuzat pe Ponta

Simona Halep a refuzat să aibă un schimb de mingi demonstrativ cu Victor Ponta, în timpul campaniei prezidenţiale,

Jurnalistul Decebal Rădulescu susține că premierul Victor Ponta „a vrut să se folosească de imaginea Simonei Halep în campanie”, fiind însă refuzat de sportivă.

„În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de afaceri Ion Țiriac. Refuzat la început, Victor Ponta și cei din staff-ul lui au insistat PÎNĂ cînd Simona le-a “explicat” că este accidentată și că în perioada asta n-are voie să facă mișcare. Ultimul care a încercat s-o convingă să-l ajute în campania electorală a fost chiar premierul”, a scris Decebal Rădulescu pe blogul său.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.