Klaus Iohannis, alături de biciclişti

Într-un un mesaj postat sâmbătă pe Facebook, Klaus Iohannis vorbește despre beneficiile mersului pe bicicletă.

”Viaţa din marile oraşe este de multe ori agitată şi aglomerată, iar îmbunătăţirea calităţii vieţii trebuie să reprezinte un obiectiv pe termen mediu şi lung. Mersul cu bicicleta fie duminica în parc sau în fiecare dimineaţă spre serviciu ne menţine sănătoşi, reduce traficul rutier şi implicit poluarea”, a transmis șeful statului.

Mesajul președintelui vine în contextul în care mai multe ONG-uri organizează sâmbătă, o acţiune la care bucureştenii sunt invitaţi în stradă pentru a cere ”un #oraspentruoameni”, potrivit site-ului unitischimbam.ro.

”Sunt alături de bicicliști și îndemn cât mai multe persoane să se deplaseze folosind bicicleta”, a mai menționat președintele.

Acțiunea a început de la ora 14.30, la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herăstrău.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.