Klaus Iohannis promite o nouă ediţie a cărţii, cu un capitol despre alegeri

Presedintele ales al României, Klaus Iohannis, a acordat aproape 2.500 de autografe pe cartea autobiografică „Pas cu pas”, pe care a lansat-o miercuri seară, la Romexpo, în cadrul Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus.
Din acest motiv, programul Târgului a fost prelungit, până când Iohannis a acordat autografe fiecărui om care a stat la coadă.
a fost prelungit pana cand Iohannis a dat autografe tuturor celor aproximativ 2 500 de oameni aşezaţi al coada.
Ca să acorde toate autografele, preşedintele ales al României a stat trei ore pe scaun şi a consumat două mine de pix, potrivit Ştirilor Pro TV.
„Mi s-a parut absolut normal sa stau până am semnat ultima carte. Vă mulţumesc că aţi stat alături de mine”, a declarat Iohannis.

Iohannis promite o nouă ediţie, cu un capitol despre alegeri


Joi dimineaţă, Klaus Iohannis le-a mulţumit, pe pagina de Facebook, celor care au venit la târg pentru cartea lui.

„Le mulțumesc miilor de oameni care au venit ieri la lansarea mea de la târgul de carte Gaudeamus 2014. Am fost profund mișcat de acest val de simpatie. Le sunt recunoscător pentru efortul pe care l-au făcut și pentru încrederea neștirbită.

Vreau să vă asigur pe toți că această carte va avea și o a doua ediție, completată și adăugită. Voi lucra în curând, după învestire, la un capitol distinct în care voi vorbi despre oamenii pe care i-am întâlnit în aceste luni și care mi-au transmis gândurile lor, despre speranța României lucrului bine făcut, despre încredere și despre această poveste de succes care a fost campania mea pentru prezidențiale. Voi vorbi despre cum, pas cu pas, ne-am luat țara înapoi!”

În prima zi a Târgului Gaudeamus, la standul Curtea Veche au fost vândute peste 4.000 de exemplare ale cărţii, fiind epuizat întregul stoc disponibil pentru ziua de miercuri.

Volumul autobiografic „Pas cu pas”, de Klaus Iohannis, este cea mai căutată şi cumpărata carte în format digital de pe elefant.ro, de la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, castigate de acesta, potrivit unui comunicat al editurii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.