Klaus Iohannis se jură că n-a călcat în sediul Grivco

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a negat că ar fi avut întâlniri ”în particular” cu Dan Voiculescu sau că ar fi negociat vreodată ceva cu acesta.

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale a răpsuns, întrâo conferinţă de presă, la întrebările jurnaliştilor privind declaraţiile făcute de fostul lider al PC, Codruţ Şereş, potrivit căruia Iohannis ar fi avut o discuţie la sediul Grivco cu Dan Voiculescu, în urmă cu cinci ani, prilej cu care ar fi avut loc o negociere.

”Nu a existat niciodată o astfel de negociere, fiindcă pur şi simplu nu m-a interesat acel partid, indiferent cum s-o fi numit el pe parcurs. Sunt simple dezinformări, nici nu vreau să le numesc altfel.” (Klaus Iohannis)

”Nu a existat niciodată o astfel de negociere, fiindcă pur şi simplu nu m-a interesat acel partid, indiferent cum s-o fi numit el pe parcurs. Sunt simple dezinformări, nici nu vreau să le numesc altfel.”, a declarat Klasu Iohannis, care crede că Şereş „probabil că a primit o temă”.

„Nu, nu mă interesează nici domnul Şereş, nici divagaţiile domniei sale”, a mai spus preşedintele liberal, care a precizat din nou că nu s-a întâlnit niciodată cu Dan Voiculescu ”în particular” ca să negocieze ceva şi nici că altcineva ar fi negociat în prezenţa sa cu liderul din umbră al PC şi al Antenelor.

Iohannis a fost întrebat dacă a negociat altcineva în prezenţa sa cu Dan Voiculescu: ”Nu m-a interesat nici persoana Voiculescu, nici partidul Voiculescu sau cum s-o fi numit el pe parcurs în diferite etape, nu am negociat niciodată ceva”.

Fostul ministru al Economiei Codruţ Şereş a declarat luni, la ieşirea din sediul ICCJ, că îl „roagă” pe Iohannis să vorbească public despre întâlnirea de la Grivco, pentru că mai sunt şi alte persoane care l-au văzut acolo. „Nu înţeleg de ce domnul Klaus Iohannis se ascunde de un lucru cât se poate de evident şi nu înţeleg de ce ar fi fost o ruşine faptul că domnia sa a fost la Grivco”, a arătat Şereş.

Şereş recunoaşte că el nu a participat la discuţie, dar spune că acolo s-a vorbit despre varianta Klaus Iohannis – prim-ministru.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.