Klaus Iohnnis a felicitat-o pe gimnasta Andreea Munteanu

Preşedintele Klaus Iohannis i-a trimis, luni, o scrisoare de felicitare gimnastei Andreea Munteanu pentru medalia de aur obţinută la Campionatele Europene de la Montpellier, se arată într-un comunicat de pe site-ul presidency.ro citat de b1TV.

”Stimată domnişoară Andreea Munteanu, Doresc să vă transmit felicitările mele pentru medalia obţinută la Campionatele Europene Individuale de Gimnastică Artistică de la Montpellier. Victoria dumneavoastră confirmă faptul că munca, ambiţia şi determinarea reprezintă secretele reuşitei. Sacrificiul personal este astfel răsplătit, iar dumneavoastră primiţi respectul cuvenit din partea comunităţii. Felicitări pentru tot ce aţi realizat, mult succes în continuare şi rezultate strălucite în viitoarele competiţii sportive”, se arată în scrisoarea transmisă de şeful statului.

Andreea Munteanu a reușit să cucerească aurul la proba la bârnă, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier. Ea a fost notată cu 14,366, cu care a obţinut medalia de aur.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.