Kovesi și Dragnea, de mână la Comisia parlamentară

Laura Codruţa Kovesi refuză cu încăpăţânare să se prezinte în faţa Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, „pentru că nu am niciun fel de informaţii cu privire la ceea ce face obiectul Comisiei parlamentare“. A fost sau nu a fost doamna Kovesi în sufrageria politicianului Gabriel Oprea în noaptea alegerilor? „Nu comentez can-can-uri“. Bine că Laura Codruţa Kovesi a comentat fotografia în care şefa DIICOT, Alina Bica, a fost surprinsă alături de omul politic Elena Udrea la Paris, la shopping.

Să călcăm în picioare Constituţia şi cele mai elementare norme ale bunului-simţ şi să spunem că cetăţeana Laura Codruţa Kovesi, care momentan deţine funcţia de procuror şef al DNA, nu are ce să caute în faţa Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009. Însă doamna Kovesi ar trebui se prezinte obligatoriu în faţa unei comisii parlamentare de anchetă care ar trebui să se înfiinţeze imediat pentru a verifica declaraţiile făcute de şefa DNA referitoare la mafie: „E un asalt asupra DNA, pentru că eficienţa DNA îi disperă pe unii, care vor ca noi să nu ne mai facem treaba. De aceea suntem atacaţi, de aceea mafia ne atacă, de aceea sunt presiuni, de aceea sunt hărţuiri.

Dacă nu investigăm pe nimeni, dacă nu ne atingeam de nimeni, toată lumea ne lăuda şi ar fi fost foarte bine. Nu o să cedăm. Eu nu o să cedez. O să ne continuăm treaba cât vom fi lăsaţi, pentru că noi ne luptăm cu mafia“.

Existenţa mafiei nu reprezintă un pericol doar la adresa doamnei Kovesi şi a DNA, ci şi a României. De aceea este nevoie urgentă de constituirea unei comisii a Parlamentului României, organul reprezentativ al unei ţări, pentru a afla de la Laura Codruţa Kovesi cine face parte din mafie, care sunt sectoarele vizate de mafie şi de ce, de când domnia sa este şefă, ba a Parchetului General, ba a DNA, nu a reuşit să îngenuncheze mafia.

Cu ocazia acestei audieri, doamna Kovesi ar trebui întrebată şi dacă mafia poate influenţa procesul legislativ din România şi dacă a avut forţa să bruieze alegerile prezidenţiale din 2009.

Ca să nu meargă cu mâna goală, Laura Codruţa Kovesi ar trebui să-l ia la Comisia de anchetă şi pe preşedintele Camerei Deputaţilor şi al principalului partid de guvernământ, Liviu Dragnea, care şi dumnealui a spus că nu va ceda, orice ar fi. Dar, dacă doamna Kovesi i-a transmis mafiei că nu o să cedeze, domnul Dragnea i-a transmis acelaşi lucru lui George Soros. Liviu Dragnea ar trebui să se prezinte în faţa comisiei pentru a oferi detalii în legătură cu atacurile domnului Soros la adresa domniei sale şi a Guvernului României.

Haideţi să lămurim odată lucrurile şi cu mafia, şi cu George Soros, care, iată, s-au pus pe capul a doi oameni, a două instituţii şi a unei ţări întregi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.