×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 6 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 27 aprilie 2017, 06:15
EUR (€)
+0.0105 ↗
4.5355 RON
USD ($)
+0.0064 ↗
4.1620 RON
• • •
La cât a ajuns numărul plângerilor după violențele din Koln

Numărul plângerilor depuse de femei după violențele și tâlhăriile din noaptea de anul nou din orașul german Koln a ajuns la 379, a anunțat sâmbătă poliția, conform agenției de presă DPA, potrivit Agerpres.

Aproximativ 40 la sută dintre plângeri se referă la agresiuni sexuale, iar majoritatea agresorilor sunt descriși ca fiind de origine nord-africană.

Poliția urmează să stabilească dacă în urma acestor plângeri vor fi demarate anchete penale.

După violențele din noaptea de anul nou la poliția din Koln au fost depuse inițial 170 de plângeri.

Potrivit AFP, poliția din Koln a informat că suspecții sunt în principal solicitanți de azil sau "imigranți cu situație ilegală".

(R.C.)Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
2605
 | 3
 | 13
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Amy
-8
Vax albina. Manipulare de presa si administratie anti refugiati.
Publicat Duminică, 10 ianuarie 2016
+Răspunde
Mak
+4
Asta e ca si in bancul cu batrana si rata?"mac-mac"?
Publicat Duminică, 10 ianuarie 2016
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE
-9
E clar ca exista niste mari probleme create sau care vor fi create de catre baietii astia mai bronzati, dar adevarul e ca este si un moment cit se poate de potrivit ca orice baba dilie, la care te uiti putin mai lung pe strada, sa inceapa sa tipe ca vrei s-o violezi ! Pai imi pun si eu intrebarea, cred ca logica, de ce unele se trezesc (presupun ca din betie ...) tocmai acuma ca sa depuna plingere ? Bine totusi ca nu o fac dupa ce nasc, in urma violurilor ! ...
Publicat Duminică, 10 ianuarie 2016
+Răspunde
IQ100 @ ILIE DE LA SCULARIE
+2
Ilie. le-a fost FRICA.....si nu au CONCEPUT asa ceva...nemtii astia sunt educati altfel, in respectul dobitocesc al Legiii si al Organelor care le apara..
Publicat Duminică, 10 ianuarie 2016
+Răspunde
Ileana
+9
Merkel s-a crezut Dumnezeul Europei, aceasta natanga lacoma si manipulata de bavarezi, de firme si multinationalele ei nesatule ce vor mana d e lucru pe gratis , s-a crezut aceasta pampaloaica vreo democrata in pantaloni . Bancile comanda ,au distrus Grecia, ea este o paiata a partidelor politice ce comanda la UE cum vor, dispretuind celelalte tari membre. Nu-i ajunge Germania, a facut praf Europa , niciodata nu a avut un cuvant de spus in haosul creat de USA,NATO prin cotropirea tarilor din nordul Africii, a trimis armament la greu cu industria ei dezvoltata. O paranoica ce trebuie sa dispara.
Publicat Duminică, 10 ianuarie 2016
+Răspunde
Corneliu
+26
Am crezut-o desteapta , barbata si loiala nemtilor ei . Cand colo , ce sa vezi ? Frau Merkel n-are cojones cum am crezut . O tot scalda cu migrantii , cand asa , cand pe dincolo . Tare mi-e teama ca la mijloc , cel care a incurcat itele este chiar Uncle Sam , pentru a scapa el insusi de povara imigrantilor provocati anume sa plece organizat spre Europa .
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
serban @ Corneliu
+5
Ca si la noi politicienii lor sunt loiali celor care au puterea sa-i mentina in functie , nu conteaza alegatorii decat declarativ. La ei sunt loiali celor care au cheia vistieriei la noi celor care au cheia puscariei dar acestia sunt la randul lor loiali celor din strainatate care ii sustin
Publicat Duminică, 10 ianuarie 2016
+Răspunde
Cnu Leonida fata cu reactiunea
+25
Numarul plangerilor este foarte mic in raport cu numarul real,parerea mea. posibil ca foarte multe fete si femei, ori de rusine, ori de frica animalelor salbatice numite fals " refugiati" nu au depus plangeri...
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
serban @ Cnu Leonida fata cu reactiunea
+10
Cupletul lui C Tanase trebuie adaptat spre vest . Varianta autohtona era " Davai ceas , davai sotie , Haraso tovarasie!"
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
Alexandru
+26
Refugiatii sunt nerabdatori sa treaca la treaba pt. care au fost de fapt adusi. Dupa ce le ofera tara si casa, sa le dea si nevestele. In numele ideilor, bineinteles.
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE
+27
Ultima ora : la Pristina, in Kosovo (alta inventie draceasca amerloca), opozitia a dat foc la parlament ! Sau invers, da' nu prea conteaza cine la cine ... Asa da dragi nemti, va rugam sa va asteptati si la inca citeva sute de mii de refugiati kosovari. Dar care vor ajunge la voi ceva mai repede, ca nu mai au nici o mare de trecut !
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
Carol
-9
Hm... Toți dați știri dintr-astea, care nu ne lămuresc cu nimic. Și din ele reiese că Poliția din Koln a acționat aiuristic, de parcă imigranții ăștia ar avea puterea administrativă sau o parte din ea într-o țară civilizată. Cert este că Angela Merkel a acționat aparent naiv, oricum, nu în concordanță cu șeful unui guvern al unui stat atât de important ca Germania. Nu se știe ce zace în spatele bâlbâielilor și, oricât am aștepta măsuri severe de tratare a actelor de agresiune ale femeilor din Koln, primim numai vești, care, cel puțin la prima vedere, denotă diletantism. Ziarul Cotidianul are atâția jurnaliști isteți iar subiectul e fierbinte. Păi, ce faceți, bre? Dormiți în front? Cine vreți să facă lumină în subiectul ăsta? Sasu credeți că cestiunea are la fel de multă sau chiar mai puțină greutate decât bălăcărirea lui Iohannis la care văd că vă întreceți în a ne convinge de agerimea și profesionalismul dvs?
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
gabriel
+36
Ups...merkeloaia si-a bagat necuratu'-n casa?Sa-i stea in gat,ei si tuturor deontologilor care ne certau ...ca noi primitivii nu intelegem sa ne iubim invadatorii decat sub presiunea batei(economice),curat democratie in care nu-ti poti exprima ideile ca se supara dulaii pe catei!
Publicat Sâmbătă, 09 ianuarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Explicația lui Tăriceanu despre Comisia vedetă
Publicat acum 21 ore şi 50 minute
Fermitate
Publicat acum 23 ore şi un minut
 Un secol de băgat sub preș
Publicat acum 10 ore şi 33 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Tragedia din Retezat
7 articole/ Actualizat Marţi, 25 aprilie 2017
alarm off
Cronica din Berceni
6 articole/ Actualizat Miercuri, 19 aprilie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
10 articole/ Actualizat Joi, 20 aprilie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
110 articole/ Actualizat Vineri, 21 aprilie 2017
Sorin Avram

Proiectul de hotărâre referitor la înfiinţarea şi funcţionarea Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 a fost retrimis la comisiile juridice, pentru a redefini obiectivele acesteia.

Sorin AvramPublicat acum 10 ore şi 8 minute