La ce ore joacă Halep şi Mitu

Înainte de a intra în teren, Halep ştie dacă o mai va avea sau nu pe tablou pe Sharapova. Andreea Mitu dacă învinge o reîntâlneşte probabil pe Bouchard. Monica Niculescu a făcut-o lată.

Halep şi Mitu atacă turul II

Simona Halep debutează duminică la Mutua Madrid Open, jucând cu Alize Cornet – Franţa (#28 WTA), pe „Manolo Santana Arena” cu începere de la ora 14.00 . De menţionat că înainte de a intra în „foc”, Halep va afla dacă o va mai avea sau nu posibilă adversară mai târziu pe Maria Sharapova, care joacă împotriva româno-elveţiencei Timea Bacsinszky, în formă mare în acest monent.

De la ora 16.00, pe Terenul nr.4, Andreea Mitu va juca contra numărului 30 WTA, Varvarei Lepchenko din SUA. Cele două s-au mai întâlnit luna trecută la Charleston, americanca abandonând la scorul de 2-6, 1-2. Şi Mitu va afla înainte de a începe meciul dacă în caz de victorie va juca sau nu, împotriva „prietenei” Eugenie Bouchard. Reamintim, sâmbătă, Irina Camelia Begu a făcut pasul spre turul II, unde va luni fie cu Petkovic, fie cu Pennetta.

Monica Niculescu a făcut-o lată

Monica Niculescu avea toate motivele din lume să câştige meciul cu noua-zeelandeza Marina Erakovic, în turul II al calificărilor. În primul rând (chiar dacă asta contează mai puţint) era mai bine clasată în WTA, locul 61 faţă de 82 adversara sa. Avea ascendentul a două victorii din tot atâtea jucate până acum. Dar cel mai mult conta starea de oboseală a jucătoarea aflată de cealaltă parte a fileului: cu doar două ore înainte de meci, Erakovic jucase în primul tur de calificări o partidă în 3 seturi contra ucrainiencei Bondarenko, partidă care a durat o oră şi 51 de minute. Niculescu nu avea cum să piardă, iar scorul de 6-2 din primul set era mai mult decât logic. A urmat un set 2 în care Niculescu a jucat împiedicat, a reuşit la scorul de 5-6 să salveze o minge de set a adversarei iar în tie-break, a întors-o de două ori pe Erakovic şi a avut minge de meci la 6-4 şi o a doua minge de meci la 8-6. Dar a pierdut tie-break-ul cu 8-10, iar în setul decisiv a cedat, neverosimil cu un 3-6, după un început echilibrat. Monica Niculescu mai rămâne la Madrid, ea joacă la dublu alături de Anabel Medina Garrigues contra perechii Kristina Mladenovic/Karolina Pliskova. Mai avem o româncă la dublu, Raluca Olaru/Jannete Husarova vs Michaëlla Krajicek/Barbora Strýcová.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.