Lansarea bestsellerului The „God” In Coaching

Şcoala de formare în coaching Wisdom Coaching/ CLI România anunţă lansarea în limba română a bestsellerului internaţional The “God” in Coaching (Scânteia divină în coaching), carte care a revoluţionat abordarea în industria de coaching la nivel mondial. Lansarea are loc în 18 septembrie, începând cu ora 19.00, la Hotel Novotel, sala Paris Droite, în cadrul unui eveniment prezentat de Andreea Marin, în prezenţa autoarei cărţii, Betska K-Burr, deţinătoare a numeroase premii internaţionale pentru realizările sale profesionale.

Orice coach profesionist, coach în formare sau persoană interesată de dezvoltarea umană şi comportamentul uman poate beneficia de informaţii foarte valoroase citind cartea Scânteia divină în coaching. Betska K-Burr este un Master Coach cu o expertiză impresionantă în domeniul de coaching şi leadership, un cercetător care a petrecut ultimii 15 ani studiind modalităţile cele mai eficiente de creştere a potenţialului fiinţelor umane atât la nivel personal, cât şi în afaceri. Metodele astfel create au produs rezultate extraordinare cu mii de clienţi cu care Betska a avut bucuria să lucreze”, afirmă Ramona Lăcătuş, Master Coach acreditat şi fondatoarea şcolii Wisdom Coaching/CLI România.

Andreea Marin

Cred că prin educaţie putem să contribuim cu adevărat la creşterea calităţii vieţii oamenilor. Această şcoală de coaching se remarcă prin excelenţa metodologiilor folosite şi prin abordarea socială pe care o are. Mă bucur că prezint evenimentul de lansare a cărţii Scânteia divină în coaching a Betskai K-Burr. Această carte este o resursă relevantă pentru cei interesaţi de dezvoltare atât pentru adulţi, cât şi pentru tineri şi copii”, apreciază Andreea Marin.

Betska K-Burr este co-preşedinte al CLI (Coaching and Leadership Internaţional Inc.), o companie care se concentrează pe a crea o lume mai bună prin credinţe pozitive şi gândire pozitivă. Considerată un guru în coaching la nivel mondial, ea a dezvoltat peste 80 metodologii de coaching premiate, care îmbogăţesc competenţele liderilor şi le aduc pace în viaţă. Premiile care i-au fost acordate de-a lungul timpului includ: în 2003 şi 2007 premii pentru inovare, în 2009 premiu pentru realizările din întreaga carieră şi în 2010 un premiu prestigios – The Pride of HR Profession Award în Mumbai India (“Premiul mândria profesiei de resurse umane”).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.