Lavinia Şandru i-a ridicat mingea la fileu lui Victor Ponta

La prima întrebare la care a avut dreptul în calitate de jurnalist prezent la confrunctarea televizată dintre finaliştii alegerilor prezidenţiale, jurnalista Lavinia Şandru a făcut un joc interesant. Moderatoarea de la Realitatea TV a încercat să-l încurce pe Klaus Iohannis şi i-a ridicat mingea la fileu lui Victor Ponta.

Astfel, Lavinia Şandru l-a întrebat pe Klaus Iohannis dacă e adevărat că nu a fost niciodată la Cernăuţi şi la Chişinău. „Aţi auzit bine”, a răspuns Iohannis.

„Şi atunci cum vreţi să fiţi preşedintele României?”, l-a pus la colţ jurnalista.

„Acele localităţi nu se află pe teritoriul României, au fost cândva, cu siguranţă când voi fi preşedinte voi face vizite şi în Chişinău şi în Cernăuţi, am prieteni de mulţi ani care se trag din Cernăuţi si Chişinău”, a răspuns Iohannis.

Lavinia Şandru a zâmbit, apoi a spus că pentru Victor Ponta are o altă întrebare şi l-a rugat să le transmită un mesaj românilor de la Chişinău şi de la Cernăuţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.