„Lecţie de educaţie civică”, în Piaţa Victoriei (galerie foto)

Aproximativ 500 de copii şi părinţi s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Capitală, la „Lecţia de educaţie civică” un protest al părinţilor, care a fost anunţat pe Facebook.

Manifestaţia a durat aproximativ patru ore, timp în care cei mici au desenat pe asfalt, au făcut baloane de săpun, s-au plimbat cu tricicletele şi au purtat insigne cu mesajul #rezist.

În urmă cu doar câteva zile, Autoritatea pentru Protecţia Copilului a anunţat că a primit mai multe de sesizări în legăturp cu prezenţa copiilor la protestele din ultima perioadă.

La rândul său, ministrul muncii, Lia Olguța Vasilescu, declara miercuri, la Craiova, că aceia care au ieșit în stradă pentru că vor să se respecte legea ar trebui să respecte, la rândul lor, Legea 272/2004 care prevede că părinții nu au voie să își ia copiii la mitinguri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.