Legătura Cioloș-Soros

Articolul Transparenţa opacă a prim-ministrului: Dacian Cioloş este membru al „Friends of Europe”, organizaţie finanţată de Soros a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

Victoria
+43
Ascunzisul echivaleaza cu o prima mare minciuna. In ce privinte mai minte? Finantarea din partea lui Soros nu este o buna recomandare ci ma duce cu gandul la interese contrare Romaniei. Reamintesc faptul ca numele lui Soros a fost pomenit in proiectul Rosia Montana si altele.
Publicat acum 13 ore şi 9 minute
+Răspunde

roman polanschi
+31
Dumneavoastra ati descoperit scheletul din dulapul lui Ciolos ? Si atunci Serviciile noastre,care reprezinta GAURA NEAGRA DIN BUGETUL TARII si din vietile noastre,ce fac ? Nu este KULTURNII ,sa devoaleze secrete publice ,aflate la un click distanta ?
Publicat acum 13 ore şi 11 minute
+Răspunde

Maria
+21
Agronomia necesita vreo 7 ani de studii? Atat timp s-a scurs intre bacul din 87 si absolvirea facultatii in 94. Apoi urmeaza o perioada cu studii de inalta clasa. Bravo lui!
Publicat acum 13 ore şi 7 minute
+Răspunde

nikanor
-28
si care.i problema, este SOROS vre.un terorist, este Soros persoana non grata, dupa cate stiu eu,si stiu foarte bine SOROS este un cetatean american onorabil , un supercetatean american onorabil,chiar foarte onorabil,mult mai onorabil decat multi si multe jeguri de cetateni ROMANI, super romani si chiar ortodocsi, vreti sa va dau exemple, le stiti voi, ziaristi fasaiti,ziaristi aserviti, uitati.va in jurul vostru, uitati.va in parlamentul Romaniei,uitati.va cine a condus guvernul Romaniei pana mai ieri,sau uitati.va cine conduce PSD.ul, DOAMNE ce farisei de doi lei, nu aveti nici un pic de rusine, mintiti, manipulati,veniti cu tot felel de diversiuni, asa cum este acest articol, nu stiti farseilor ce sa mai inventati, nu stiti ce sa mai scorniti pentru a tulbura apele, ca de, va plac apele tulburi, in apele tulburi va simtiti excelent, mi.e greata, mi.e scarba, ipocriti jalnici, ipocriti penibili, Doamne oare cat o sa va mai suporte pamantul asta prea bun pentru asemenea mizerii !!
Publicat acum 8 ore şi 6 minute
+Răspunde

Moftangiu
+10
Nu stiu de ce aveti impresia ca fundatia Soros urmareste distrugerea economiei Romaniei? Occidentul isi urmareste interesele si actioneaza prin fundatii si lobi, iar rusii la fel, doar metodele difera. Ultimii corup si santajeaza oficialii de la putere. Noi suntem vinovati ca avem „o stana fara caini” si tara lui „Papura Voda”. Daca pe noi nu ne intereseaza tara si bunastarea poporului de ce dam vine pe altii ca sunt mai eficienti si isi urmaresc interese? Ei actioneaza la fel in Romania, Polonia, Grecia sau Elvetia, dar in unele tari au mai mult succes in altele mai putin. Pe noi trebuie sa ne intereseze cum sa-i facem pe conducatori responsabili, si daca rezolvam problema asta multinationalele, bancile si rusii nu vor mai face ce vor ei. Ne plangem de mila si ne indignam de conspiratii mondiale, dar nu facem nimic sa rezolvam problema. Serviciile si-au pus oamenii la conducerea fundatiilor lui Soros sau la BNR, si ii protejeaza pe coruptii care iau decizii in favoarea marilor companii internationale si a bancilor. Nu e nici Isarescu mai bun ca Ciolos, dar i se face campanie de cel mai bun „tehnocrat”. L Blaga spunea ca „Soarta e o prapastie in care cadem numai daca privim prea mult in ea”.
Publicat acum 12 ore şi 9 minute
+Răspunde

la cutremur o …….
+33
Si cum va spuneam dragii mosului de multe ori STATE STRAINE finanteaza marionetele lor pentru a ajunge la conducerea altei tari de unde sa faca legi in interesul acestora. Repet si iar repet ca SPONSORIZAREA POLITICULUI TREBUIE SA SE FACA NUMAI DIN COTIZATIEA MEMBRILOR DE PARTID si asta UNICA ca valoare pe tzara sa zicem 10 euro pe luna . Numai atunci mafia, grupuri interlope ,state straine nu-si vor mai putea promova marionetele lor in posturi de conducere.Cazul de fatza Ciolos saraca e si el o victima a sistemelor straine de infiltrare .Poate ca nu o sa faca jocul lui Soros care vrea sa ne implice in razboi alaturi de alte tari europene.Motivul ar putea fi ca la terminarea razboiului ROMANIA sa fie monrda de schimb ca PRADA de impartit in bucati intre americani si rusi si o parte sa revina la Hungaria.
Publicat acum 11 ore şi 14 minute
+Răspunde

Stand up for yourself and rights
+32
SIE,SRI tin la Romania cat dracul la tamaie ! Dar dureros nu este ” opacitatea ” lui Ciolos. Faptul ca acest popor se lasa batjocorit este de deplans.
Publicat acum 11 ore şi 34 minute
+Răspunde

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.