Legislaţia anti-discriminare scoate la iveală aberaţii

Iată comentariile la articolul “Legea Dragnea” este totuşi bună la ceva: Aberaţii scoase la iveală din legislaţia anti-discriminare publicat în cotidianul.ro:

Ezechiel

Legea este buna dar trebuiesc scoase prevederile privind grupuri sociale (editat pot sa-si poarte singuri de grija). Sa ramana doar pentru persoane fizice unde intr-adevar este necesara o asanare: la ziaristi si politicieni gen Basescu(individ care a indus URA in Romania). „Asta nu mai e dreptate, cu Băsau-n libertate”se striga pe fb

V Ruse

Nu știu dacă cu bună, sau cu rea-credință. Al. 6 din art 30 se referă la libertatea de exprimare, iar aceasta este reglementată de lege. In ceea ce privește legea, practicile judiciare ale CEDO nu a sancționat niciodată pe cineva lovind în libertatea de exprimare. Mai există și „proba verității” în acest sens. În al. 7 este vorba de defăimarea țării și nu a lui Dragnea dacă spui că are o moșie pe două străzi în Alexandria și alta în Brazilia și nici dacă spui că PSD este un partid de bandiți și de corupți. În al. 8 este vorba despre presă și după cum am mai spus există proba verității, iar practicile CEDO anulează practic aceste aliniate ale Constituției. Și atunci despre ce vorbim ? Se pune intrebarea dacă era nevoie de o astfel de lege care era o dublă reglementare, cu excepția unor „subtilități” de sorginte comunistă, care avea rolul de a pune pumnul în gură presei și adversarilor politici, pe care marele nabab social-democrat de sorginte comunistă din partidul kaghebistului Iliescu, cel cercetat pentru crimă împotriva umanității. Probabil că ultima frază a fost defăimătoare.

Grup Social Defaimat

L-am apreciat pe Dragnea la modul cum a manevrat ani de zile in PSD sa ajunga la varf (el fiind provenit din PDL),desi a pierdut si cu Geoana si cu Ponta, el fiind sef de campanie presedentiala si la unul si la altul!Acum cand datorita slabei organizari si prostiei varfurilor PNL ,PSD ar fi putut lua maximul la alegerile parlamentare,Dragnea da cu mucii in fasole si vine cu un proiect de lege strigator la cer,care merge pentru tari cu populatii anesteziate politic,dar nu pentru o tara si un popor recent iesite din comunism si care stiu caror „grupuri sociale” le datoreaza comunismul !Tinand seama de istoria perdanta de organizator de partid a lui Dragnea, suspiciunea mea este ca omul asta a facut mult rau PSD, ca sa le cada pesedistilor valul de pe ochi !Printro lege antiromaneasca el a scazut dintr-un foc cu 10-15% in intentiile de vot,indiferent ca va incerca sa revin in sondaje cu mistocaria de felul:”cresterea pensiilor”cresterea salariilor bugetarilor”Lapte pentru mame”etc Cred ,la modul absolut,ca daca esti strateg de poartid si in loc sa iti maximizezi sansa pe prostia adeversarului ,iti diminuezi sansa cu legi lucrate prin alte locuri, ori esti prost de dai in gropi,ori rau intentionat si anti-PSD!Rog liderii PSD (daca mai sunt si altii) sa judece ce fel de presh de partid e L.Dragnea, caruia nimeni nu ii a impus aceasta lege antiromaneasca !

Românul sastisit

Liniştea campaniei electorale trebuie asigurată pentru de-alde Dragnea, Ponta, Băsescu, Udrea, Flutur, Rus, Blaga, Oprea, Videanu, Hunor şi alţii asemenea din aşa-zisa clasă politică. Care, cu totul şi cu totul întâmplător, desigur, este numai bună de… defăimat de famiglie şi celelalte (nu toată, ci doar majoritatea sa). Aşa că, taci, păstrează-ţi gustul puternic şi amărui, şi votează-i în continuare, popor român!

Chat Gris

vad ca ati bagat spaima in gusterii PSD si acum alearga de colo colo prin Parlamentsa modifice lega anti-Romania !16% scadere in sondaje il transforma in cel mai puternic partid de opozitie!Cu Levi Dragnea Perdantul nici nu ma mir…

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.