Liberalii, o nouă moţiune pentru demiterea lui Ponta

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, și alți liberali, precum Teodor Atanasiu, Ovidiu Raețchi și Cornel Pieptea au semnat vineri moțiunea populară intitulată „Semnează-i demisia lui Ponta”.

„O consider mai mult decât o acțiune simbolică, o consider o acțiune necesară, utilă, care să arate inclusiv în sectorul 5 că Guvernul Ponta este unul toxic și că premierul Ponta trebuie demis cu sprijinul locuitorilor de peste tot. Astăzi am venit și am semnat pentru demiterea lui Victor Ponta în sectorul 5. Este o locație importantă pentru mine, o locație simbolică, sunt parlamentar de colegiu 22, de sectorul 5 și îmi doresc ca semnătura mea să însemne începutul sfârșitului pentru Victor Ponta”, a spus Gorghiu.

Liberalii doresc să strângă minimum un milion de semnături pentru moțiunea populară.

„Cred că va fi mai mult decât suficient să înțeleagă și acest prim-ministru că electoratul din România nu-l mai dorește, că populația din România a înțeles că domnia sa este lipsit de credibilitate și legitimitatea necesară unui prim-ministru”, a declarat Gorghiu.

În ceea ce privește moțiunea de cenzură anunțată de PNL, Gorghiu a spus că demersul este stabilit, urmând ca detaliile să fie stabilite la începutul noii sesiuni parlamentare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.