Liberalul Ioan Oltean ar fi primit mită unde nici nu te gândeai

Articolul Noul dosar ANRP: Mita uriașă pe care ar fi primit-o Ioan Oltean într-o biserică a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

Sofia
0
Si uite asa se apropie latul de Gheorghe Flutur…pe la Dorna schimb de sute de hectare din Suceava la Bistrita si taieri doar pe timp de noapte…transport de busteni cu excorta politiei pana la Constanta…iti mai amintesti…
Publicat acum 9 minute
+Răspunde
goe
+1
si strangi latu’ brie tataii … kand taierilii di posturi si reducerili di salarii di 25% la bugetari ierau in flaorii ( vezi dieklaratia di la cotrocelu a lu’ basescu din 6 mai 2010 cu aplicabilitati din 1 iulie 2010 ), samd, … baietii jmekeri di la butoani umflau poturilii la retrocedarili lu’ ANRP … si traim biiniii, hai !!!
Publicat acum 21 minute
+Răspunde
La Jilava
0
o să cam fie vai de Domnia Sa …
Publicat acum 44 minute
+Răspunde
QX
0
Iata de ce, diabolicul si haita hienlor portocali, taia salariile si pensiile, majora TVA si facea imprumutul de la FMI si BM („era” criza – a adus vaporul Romania la cheu,ash, l-a esuat in nisipurile miscatoare) – nu aveau parvenitii tradatori ce sa jefuiasca, dar au rezolvat-o, nici unul nu a plecat cu conturile goale si chiar mai vor uni sa fie prim ministri , alti si-au schimbat culoare (parul) ingalbenindu-se pai liberal .
Publicat acum 55 minute
+Răspunde
JE SUIS RARINCA
0
Tatal lor unde se afla..???!!! Asta ne intereseaza.. Capo Del Tutii Capii .. asta a patronat tot jaful in aceasta tara draga Luluto Keovesy.. Daca nu stiti cine este personajul in cauza, va spunem noi inca odata cum se numeste individul… Traian Basescu.. ce ne ranjeste in fiecare seara pe la Caminul Cultural B1 Tv. pe Romania Tv. si Digi 24 Tv. sectia Sri..!!!! P.S. Poate mai recuperati si ceva ..Maruntis.. din jafurile de Miliarde de eoro draga Luluto, savarsite de mafia Portocalie pitita prin spatele noului PD-L si a lui Gogea Mitu ..???!!![[ stelu ]]
Publicat acum o oră şi 15 minute
+Răspunde
bistriean
0
Mita uriasa? Este mai putin de 1-2% din averea domnului.
Publicat acum o oră şi 21 minute
+Răspunde
vasile mihai ardeleanu
0
pt vasile si escu, mai baieti ! treaba asta nu-i nici cu broasca din gat (p’aia a inghitit-o de mult, pe nemancate si fara apa) si nu-i nici cu Monte Carlo. Pe Coasta de Azur sunt moldovenii(Pinalti, etc) .Ardelenii au ramas in tara, si sunt oameni mandri si de onoare toti, Blaga, Boc, Rus, Dancu, Falca si ceilalti. Astia-s toti cu fainosag, de-al nostru din Ardeal , deci e vorba de fainosag care nu are usturoi deci gura nu le miroase. La Oltean s-a intamplat ceva : ori i s-a aplecat, mancand prea mult fainosag, ori acesta era alterat, ori broastei din burta nu-i place fainosagul nostru din Ardeal. Dar nu va faceti griji, caci Lulutza e tot de-a noastra din Ardeal si stie cum sa-l trateze. O sa-i faca urgent niste spalaturi, pana scoate si broasca inecata in fainosag, si-l albeste pe nea Nelu Mexicanu de vor crapa toti de invidie. Dupa care vor manca toti impreuna fainosag, linistiti pana la adanci batraneti. (pt cine inca nu stie fainosagul e ceva ardelenesc traditional, cum e rahatul la turci, dar cu mult piper, ghimber, busuioc etc)
Publicat acum o oră şi 21 minute
+Răspunde
Corneliu
+24
Asta este-un fleac . Astept sa-l vad pe Capo di Tuti Capi in lanturi si-n Beciul Domnesc . AVEREA CONFISCATA . Altfel este APA DE PLOAIE .
Publicat acum 2 ore şi 6 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.