×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 7 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 06:05
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Liderii coaliţiei PSD-ALDE, întâlnire cu premierul Tudose

Liderii coaliţiei de guvernământ se întâlnesc luni, la Parlament, cu premierul Mihai Tudose, pentru evaluarea săptămânală a activităţii Executivului, pe agenda discuţiilor fiind şi subiectul impozitului pe cifra de afaceri, după declaraţii contradictorii ale prim-ministrului şi şefului PSD, dar şi cel al apropiatei rectificări bugetare.

Şedinţa coaliţiei va începe la ora 12.00, la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Este a doua întâlnire de la instalarea Guvernului Tudose, când s-a decis că, în măsura posibilităţilor, liderii coaliţiei se vor întâlni săptămânal pentru a evalua activitatea Executivului. Precedenta reuniune a avut loc săptămâna trecută.

Luni se va discuta şi despre impozitul pe cifra de afaceri, după declaraţiile contradictorii ale lui Mihai Tudose şi Liviu Dragnea pe acest subiect. Tudose afirma, după discuţiile avute la Bruxelles, că acest impozit nu va mai fi aplicat.

”Am reiterat, din nou, foarte ferm, că nu vom introduce acel impozit suplimentar pe cifra de afaceri, că suntem predictibili în ceea ce priveşte sistemul financiar-fiscal şi că din tot ceea ce înseamnă simulările noastre de acum şi aşteptările noastre vom rămâne în ţinta de 3%”, a declarat prim-ministrul.

Dragnea a spus, vineri, că nu vrea să comenteze declaraţiile premierului MIhai Tudose pe tema retragerii iniţiativei privind impozitul pe cifra de afaceri, considerând că şeful Executivului, când vorbeşte, "ştie ce vorbeşte" şi este rezultatul unei analize.

"Nu ştiu ce a declarat premierul şi nu vreau să comentez, că pot fi nuanţe", a spus Dragnea, întrebat despre declaraţiile lui Tudose.

El a spus că Mihai Tudose ştie despre ce vorbeşte şi totul este bazat pe analize. "Mie mi se pare foarte important că premierul Tudose, când vorbeşte, cam ştie şe vorbeşte. Dacă face o afirmaţie înseamnă că e bazată pe o analiză", a spus el.

Liderul PSD a spus că analizele pe acest subiect nu sunt încă definitivate.

Un alt subiect de discuţie va fi rectificarea bugetară, pregătită de Guvern pentru această vară.

Paul DumitrescuPublicat Luni, 17 iulie 2017
521
 | 0
 | 3
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
sedlex
+1
ALDE propune impozitarea universitatilor private, desfiintarea celor infiintate ca fundatii pe O 26 si plata egala a impozitelor si taxelor, revenirea patrimoniului la stat , desfiintarea ARACIS pt ineficienta, complicitate, tainure si favorizarea imposturii, a fabricilor de diplome de licente. masterate, doctorate, fara acoperire in stiinte, competente, calitate!sa luam un exemp0lu, cati din parlament, guvern, institutii centrale au absolvit invatamantul particular, cu ce consecinte, trecand ca gasca prin apa??peste 80%???unde s-au dus taxele??de ce inchide ochii statul, guvernul, parlamentul???
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
valirupe
+1
se rupe sau ...li se rupe??
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
lili
0
Ce trist, vorbele imbarligate si alambicate si MINCINOASE, in fapt, ale liderului penal al PD, acest smecher de Teleorman numit Liviu Dragnea, inca sunt crezute de votantii PSD! NU-l mai credeti, e un MINCINOS rar intalnit, in ciuda tuturor evidentelor Dragnea va MINTE asa cum v-a mintit de 20 de aai de cand face politica! Rusine, mincinos penal! La puscarie sa te vedem cat mai repede, acolo e locul tau si al tuturor hotilor din politica romaneasca! Cotidianul, va rog sa dati comentariul!
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 16 ore şi 7 minute
Sorin Avram

Partidul care este în toate cele ce sunt şi în cele ce mâine vor râde la soare a hotărât comasarea unor instituţii.

Sorin AvramPublicat acum 10 ore şi 14 minute