×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 2 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 22 iulie 2017, 17:52
EUR (€)
+0.0083 ↗
4.5737 RON
USD ($)
-0.0416 ↘
3.9269 RON
• • •
Liderii coaliţiei PSD-ALDE, întâlnire cu premierul Tudose

Liderii coaliţiei de guvernământ se întâlnesc luni, la Parlament, cu premierul Mihai Tudose, pentru evaluarea săptămânală a activităţii Executivului, pe agenda discuţiilor fiind şi subiectul impozitului pe cifra de afaceri, după declaraţii contradictorii ale prim-ministrului şi şefului PSD, dar şi cel al apropiatei rectificări bugetare.

Şedinţa coaliţiei va începe la ora 12.00, la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Este a doua întâlnire de la instalarea Guvernului Tudose, când s-a decis că, în măsura posibilităţilor, liderii coaliţiei se vor întâlni săptămânal pentru a evalua activitatea Executivului. Precedenta reuniune a avut loc săptămâna trecută.

Luni se va discuta şi despre impozitul pe cifra de afaceri, după declaraţiile contradictorii ale lui Mihai Tudose şi Liviu Dragnea pe acest subiect. Tudose afirma, după discuţiile avute la Bruxelles, că acest impozit nu va mai fi aplicat.

”Am reiterat, din nou, foarte ferm, că nu vom introduce acel impozit suplimentar pe cifra de afaceri, că suntem predictibili în ceea ce priveşte sistemul financiar-fiscal şi că din tot ceea ce înseamnă simulările noastre de acum şi aşteptările noastre vom rămâne în ţinta de 3%”, a declarat prim-ministrul.

Dragnea a spus, vineri, că nu vrea să comenteze declaraţiile premierului MIhai Tudose pe tema retragerii iniţiativei privind impozitul pe cifra de afaceri, considerând că şeful Executivului, când vorbeşte, "ştie ce vorbeşte" şi este rezultatul unei analize.

"Nu ştiu ce a declarat premierul şi nu vreau să comentez, că pot fi nuanţe", a spus Dragnea, întrebat despre declaraţiile lui Tudose.

El a spus că Mihai Tudose ştie despre ce vorbeşte şi totul este bazat pe analize. "Mie mi se pare foarte important că premierul Tudose, când vorbeşte, cam ştie şe vorbeşte. Dacă face o afirmaţie înseamnă că e bazată pe o analiză", a spus el.

Liderul PSD a spus că analizele pe acest subiect nu sunt încă definitivate.

Un alt subiect de discuţie va fi rectificarea bugetară, pregătită de Guvern pentru această vară.

Paul DumitrescuPublicat Luni, 17 iulie 2017
478
 | 0
 | 3
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
sedlex
+1
ALDE propune impozitarea universitatilor private, desfiintarea celor infiintate ca fundatii pe O 26 si plata egala a impozitelor si taxelor, revenirea patrimoniului la stat , desfiintarea ARACIS pt ineficienta, complicitate, tainure si favorizarea imposturii, a fabricilor de diplome de licente. masterate, doctorate, fara acoperire in stiinte, competente, calitate!sa luam un exemp0lu, cati din parlament, guvern, institutii centrale au absolvit invatamantul particular, cu ce consecinte, trecand ca gasca prin apa??peste 80%???unde s-au dus taxele??de ce inchide ochii statul, guvernul, parlamentul???
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
valirupe
+1
se rupe sau ...li se rupe??
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
lili
0
Ce trist, vorbele imbarligate si alambicate si MINCINOASE, in fapt, ale liderului penal al PD, acest smecher de Teleorman numit Liviu Dragnea, inca sunt crezute de votantii PSD! NU-l mai credeti, e un MINCINOS rar intalnit, in ciuda tuturor evidentelor Dragnea va MINTE asa cum v-a mintit de 20 de aai de cand face politica! Rusine, mincinos penal! La puscarie sa te vedem cat mai repede, acolo e locul tau si al tuturor hotilor din politica romaneasca! Cotidianul, va rog sa dati comentariul!
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Recomandate
DNA nu trece de firewall-ul Microsoft (I)
Publicat acum 6 ore şi 41 minute
Produse românești ignorate de români
Publicat acum 9 ore şi 46 minute
Cătălin Ivan, idei năstrușnice
Publicat acum 23 ore şi 38 minute
Americanii, mutare surpriză
Publicat acum 10 ore şi 5 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
13 articole/ Actualizat Miercuri, 12 iulie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
28 articole/ Actualizat acum 30 minute
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
137 articole/ Actualizat Joi, 13 iulie 2017
Sorin Avram

Laura Codruţa Kovesi refuză cu încăpăţânare să se prezinte în faţa Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009.

Sorin AvramPublicat acum 22 ore şi 10 minute