×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 28 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 20:50
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
Lipsă de respect. Asta-i realitatea. Realitatea TV
Sorin Avram
Sorin Avram

Anunţ pentru cei care nu au nimerit cu telecomanda Realitatea TV de multă vreme: din când în când, la acest post de televiziune are emisiune un domn căruia îi spune Octavian Hoandră. Un domn plin de el şi de multe idei geniale, care dacă ar fi puse în practică ar face din România o ţară mai bună, mai dreaptă şi mai ceva ca Germania, Franţa şi Italia la un loc.

Unul dintre cei care cu siguranţă nu auziseră de marele om de televiziune Octavian Hoandră se numeşte Mihai Tudose şi momentan ocupă funcţia de prim-ministru. Dacă ar fi auzit de el şi, din curiozitate, l-ar fi urmărit pentru câteva clipe şi-ar fi dat seama imediat ce fel de moderator este şi ar fi refuzat invitaţia la emisiune. Însă, neştiind cu cine are de-a face, domnul Tudose a răspuns invitaţiei adresate de Realitatea TV, şi-a pus costumul pe el şi s-a prezentat la măsuţa pe care domnul Hoandră pusese o tablă de şah. Aşa, ca pentru şahist.

Octavian Hoandră nu doar că-i plin de idei geniale care ar putea face din România un lider mondial, dar are şi o sumedenie de idei vestimentare. De pildă, la emisiunea cu premierul României, domnul moderator de la Realitatea TV a venit cu nişte pantofi mov. Dar nu cu un pic de mov, ci mov de-a dreptul. Însă nu asta a deranjat la moderatorul aflat pe drumul de la a treia spre a patra tinereţe, ci faptul că pantofii fuseseră încălţaţi pe piciorul gol. Poate că Octavian Hoandră îşi ţine ciorapii albi flauşaţi de buni, pentru evenimente speciale. Totuşi, şi un interviu cu premierul Ţării reprezintă un eveniment deosebit, aşa că Octavian Hoandră putea să-şi calce pe inimă şi să-şi tocească un pic flauşaţii în pantofii cei mov.

Să vii fără ciorapi la o emisiune cu prim-ministrul denotă o mare lipsă de respect faţă de invitat, dar şi faţă de telespectatori. Data viitoare, dacă va mai accepta cineva invitaţiile lui Octavian Hoandră, Rareş Bogdan va trebui să sacrifice două dintre celebrele sale batistuţe pe care le poartă la piept şi să-i învelească cu ele picioarele domnului moderator. Totodată, invitaţii lui Octavian Hoandră vor trebui rugaţi să nu vină cu pantofi cu şireturi, pentru că domnul moderator are tendinţa de a se trage de şireturi cu ei.

Sorin AvramPublicat Marţi, 15 august 2017
19419
 | 28
 | 36
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Dimi
+1
RealitateaTV ar trebui redenumită ”Revenim după o scurtă pauză publitară” (care durează ”doar” câteva minute, bune)! Este un ”slogan” repetat de 5-6 ori într-o emisiune, de o oră. Poate le voi transmite un logo pe această idee ! Despre foștii ”șefuleți” de la UGSR, care și-au tocit coatele tot dând din ele (adică din coate, dar și din gură), eu zic să nu mai vorbim !
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
Viorel Varvaroi
0
Fie doar reputația postului de televiziune și un moderator trebuie să aibă o ținută decentă în fața telespectatorilor, ne punând în calcul statutul invitatului!?
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
gabriel @ Viorel Varvaroi
+1
Poate i-au emigrat ciorapii cand au aflat ca -l are pe moaca sifonata drept invitat?Ce statut gasesti tu la un securici drojditor?Hoandra era singurul pe masura securiciului...un impostor.
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
contandino.alexandru
-3
asta da editorial! urmeaza probabil "efectul razelor de luna asupra galosilor de guma". doar doat te-o pune psd-ul undeva ceva acolo sa iasa de o ciorba de burta!
Publicat Miercuri, 16 august 2017
+Răspunde
Norr
+4
Domnule Avram ,va mai divulg un mare analist politic proaspat scos la inintare ,abonat la A3:Tudi Ionescu,bucuria copiilor!Celebrul Tudi cu filmuletul din Vespasiana !Asta e Romania!
Publicat Miercuri, 16 august 2017
+Răspunde
ionescu constantin
+14
Pe acest individ moderator Hoandra, atotstiutor in toate domeniile ,nu stiu cum il mai tine Cosmin Gusa la Realitatea TV. L-am intalnit duminica 13 august la o terasa in Cluj servind masa de pranz. Tot fara sosete si cu pantofi MOV. Dupa o masa copioasa unui baron nu ii sta bine sa fumeze decat trabuc ca sa impresioneze pe ceilalti meseni. Fiind crescut la tara la Porcesti a fost obisnuit sa umble descult cu porcii di cauza aceasta nu suporta sosete!!!
Publicat Miercuri, 16 august 2017
+Răspunde
lunetistu
+8
Realitatea este el post de stiri , dar s-ar parea ca-i la concurenta cu Ftv. In prezentarea modei . Manechine , prezentatorii emisiunilor , iar in curind si invitatii lor . Curentul , se vrea avangardist , dar nu-I decit retro la scara redusa . In anii `50 , numai tz-iga-nii ( romii ) cocalari ( sensul adevarat al termenului : rasa de romi care scormoneau gunoaiele in gropile de gunoi ale oraselor , nu cel deturmat ca sens , astazi ) veneau in SALOON imbracati in salopete (echipanent de lucru ) , pe dedesupt cu pulovere de silon cu anchior intoarse invers , pantalonii strinsi jos , la glezne si pantofi . Aici era specificul lor : pantofi Torpila cu scirtz ( batrinii stiu ce zic ) sau pantofi in 2-3 culori ( cum am vazut la Raresi Bogdan ) , rosiu , alb , negru , verde , galben, mov , care de care mai fistichii. Cotidianule , nu-ti place comentariul meu de nu l-ai publicat prima data !?
Publicat Miercuri, 16 august 2017
+Răspunde
dan petrea
+21
Hoandra nu a mai primit demult salariu. Cele citeva perechi de ciorapi buni pe care i-a mai avut sunt murdare. Nu are bani sa plăteasca apa. Ceilalți ciorapi sunt rupti. Mai avea el, Tavi, niște bănuți puși într-o pușculită. A spart-o ca sa-și cumpere ciuboțele mov. Hoandra a fost divin. Motanul incaltat. Asa cum nu este decit atunci cind își exprimă neconditionata admirațiune pentru Cozmin Gușă. Doar-doar îi dă marele analist bani de niște ciungă.
Publicat Miercuri, 16 august 2017
+Răspunde
CAP LIMPEDE
+5
IA MAI TACETI ba din gura.MAUVE,muov cum ii ziceti voi in rumineste este coloare imperiala ,in care a fost ingropata marea REGINA A ROMANIEI. dai voi credeti ca singura culoare potrivita pt scarletii din laboante este culoarea funinginii,negru si a rahatului turcesc,marou.
Publicat Miercuri, 16 august 2017
+Răspunde
Gheo
+22
Asta denota lipsa respectului fata de toti , interlocutor si telespectatori , in mod sigur caracter de doi bani . Cu sacou si fara ciorapi si cu pantofi mov pe deasupra !! Bulangerie totala , mai trebuia sa vina in bermude si tricou fara maneci , parca s-ar fi dus la o terasa , la o bere cu baietii . Am mai vazut dandy d-astia la emisiuni serioase , cu ifose de nu se poate ; sa se duca naibii la ' Mireasa pt fiul meu ' sau ' Ai stil ' sau altceva cu Botezatu !
Publicat Miercuri, 16 august 2017
+Răspunde
gabriel @ Gheo
+2
Pai ce?Tine respectul la ciorap?Hoandra e ultimul EDITAT pe care-l putea exporta Clujul...un santajist marunt ce se viseaza om educat.Si din suficienta sa de semidoct da cate un fonfleu de toata frumusetea...asta trebuia criticat si combatut ,nu lipsa ciorapilor unui techergheu batran.
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
nic
-34
D-le jurnalist, patetic faptul ca a trebit sa scrieti un articol in care sa-l infierati pe un moderator pt nu's ce pantofi ori tinuta lui mai libertina. Eu judec, in cazul d-voastra, nu cum va imbracati sau aratati ci doar ce si cum scrieti, si nu-mi place!!!!! Auzi, il deranjeaza cum se imbraca Hoandra, pai probabil PM-ul ala nu merita sa-l faca pe dl Hoandra sa se imbrace "la spitz", eh!!! Ah, si nu-s fan Hoandra, doar ca daca se ajunge sa scrii un articol pe tema vestimentatiei lui Hoandra mi se pare aiurea, nu agreati omul, este treaba d-voastra, dar sa scrii un articol despre cum se imbraca...asta jurnalism!!!
Publicat Miercuri, 16 august 2017
+Răspunde
Romeo @ nic
+4
A mai scris si articole de infierare a fustei lui Carmen Johannis. Totusi despre dintii lui Dragnea vad ca nu scrie nimic.
Publicat Miercuri, 16 august 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum o oră şi 7 minute