Lipsă de respect. Asta-i realitatea. Realitatea TV

Anunţ pentru cei care nu au nimerit cu telecomanda Realitatea TV de multă vreme: din când în când, la acest post de televiziune are emisiune un domn căruia îi spune Octavian Hoandră. Un domn plin de el şi de multe idei geniale, care dacă ar fi puse în practică ar face din România o ţară mai bună, mai dreaptă şi mai ceva ca Germania, Franţa şi Italia la un loc.

Unul dintre cei care cu siguranţă nu auziseră de marele om de televiziune Octavian Hoandră se numeşte Mihai Tudose şi momentan ocupă funcţia de prim-ministru. Dacă ar fi auzit de el şi, din curiozitate, l-ar fi urmărit pentru câteva clipe şi-ar fi dat seama imediat ce fel de moderator este şi ar fi refuzat invitaţia la emisiune. Însă, neştiind cu cine are de-a face, domnul Tudose a răspuns invitaţiei adresate de Realitatea TV, şi-a pus costumul pe el şi s-a prezentat la măsuţa pe care domnul Hoandră pusese o tablă de şah. Aşa, ca pentru şahist.

Octavian Hoandră nu doar că-i plin de idei geniale care ar putea face din România un lider mondial, dar are şi o sumedenie de idei vestimentare. De pildă, la emisiunea cu premierul României, domnul moderator de la Realitatea TV a venit cu nişte pantofi mov. Dar nu cu un pic de mov, ci mov de-a dreptul. Însă nu asta a deranjat la moderatorul aflat pe drumul de la a treia spre a patra tinereţe, ci faptul că pantofii fuseseră încălţaţi pe piciorul gol. Poate că Octavian Hoandră îşi ţine ciorapii albi flauşaţi de buni, pentru evenimente speciale. Totuşi, şi un interviu cu premierul Ţării reprezintă un eveniment deosebit, aşa că Octavian Hoandră putea să-şi calce pe inimă şi să-şi tocească un pic flauşaţii în pantofii cei mov.

Să vii fără ciorapi la o emisiune cu prim-ministrul denotă o mare lipsă de respect faţă de invitat, dar şi faţă de telespectatori. Data viitoare, dacă va mai accepta cineva invitaţiile lui Octavian Hoandră, Rareş Bogdan va trebui să sacrifice două dintre celebrele sale batistuţe pe care le poartă la piept şi să-i învelească cu ele picioarele domnului moderator. Totodată, invitaţii lui Octavian Hoandră vor trebui rugaţi să nu vină cu pantofi cu şireturi, pentru că domnul moderator are tendinţa de a se trage de şireturi cu ei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.