Liviu Dragnea: Am fost în gară şi am vorbit cu imigranţii

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, aflat la Budapesta pentru meciul Naţionalei României, a fost în gara Keleti din Budapesta, pentru că a dorit să vadă care este situaţia imigranților staționați acolo.

„Am fost în gară şi am vorbit cu imigranţii. Am vrut să îi văd cu ochii mei pentru că este această discuţie, statul român zice cu senitătate că îi primim şi noi, nu ştim dacă suntem pregătiţi sau nu”, a declarat Liviu Dragnea pentru BreakingNews24, scrie B1.ro.

Dragnea s-a arătat surprins că majoritatea imigranților sunt bărbați tineri aflați în grupuri bine organizate. Totodată, acesta consideră ciudat fapul că atunci când sunt filmați, aceștia își ascund fețele.

„Sunt şi oameni extrem de amărâţi, dar sunt şi alţii foarte bine organizaţi, pe grupuri, fiecare grup are coordonatorul lui. Au o singură ţintă, să ajungă în Germania”, a spus preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a mai declarat că îl va convoca luni pe Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, la şedinţa Coaliţiei, pentru a le prezenta liderilor guvernării un raport referitor la cotele de imigranţi şi dacă insituţiile statului pot să facă faţă acestora.

„Vreau să ne spună, suntem pregătiţi sau nu, câţi vin, exact, ce înseamnă asta pentru statul român, ce măsuri luăm”, a precizat Dragnea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.