Liviu Dragnea anunță cu cine s-a mai întâlnit în SUA

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunță joi, pe Facebook, ca a avut o întâlnire cu preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanţilor, Ed Royce, în cadrul căreia i-a transmis ataşamentul României faţă de Parteneriatul strategic cu SUA, precum şi angajamentul Guvernului Grindeanu de a dezvolta relaţiile politice şi economice dintre cele două ţări.

„Ieri am avut ocazia de mă întâlni cu un bun prieten al României din Statele Unite: președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților, domnul Ed Royce.
A fost o discuție agreabilă despre relațiile româno-americane. Domnul Royce a subliniat seriozitatea României confirmată de-a lungul timpului în mai multe momente dificile.
I-am transmis la rândul meu atașamentul României față de parteneriatul strategic cu SUA, precum și angajamentul guvernului de la București de a dezvolta relațiile politice și economice dintre cele două țări. L-am asigurat totodată pe domnul Royce că #România va fi în continuare un pilon de încredere al relațiilor transatlantice”, a scris Dragnea joi pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.