Liviu Dragnea, ieri scriitor, astăzi ambasador

În clasa a VIII-a fiind, Maramureşul cutreiera. Este vorba despre teleormăneanul Liviu Dragnea, care a declarat că ţara noastră este frumoasă, dar că Ţara Maramureşului e şi mai şi: „Toată ţara noastră este frumoasă, dar Maramureşul, recunosc cu oarecare invidie că este un loc unic. Am avut şansa să vin aici, acum mulţi ani, în clasa a VIII-a, şi am rămas fără aer! Îmi aduc aminte de Cimitirul Vesel de la Săpânţa, iar în locurile de aici sunt nişte peisaje extraordinare şi oamenii sunt unici”. Unici au fost şi teleormănenii lui Liviu Dragnea când l-au ales în câteva rânduri preşedinte al Consiliului Judeţean, dar acum a venit rândul maramureşenilor să fie unici, pentru că i-au acordat acestuia titlul de ambasador al turismului maramureşean. Teleormănenii nu trebuie să fie supăraţi pentru că Liviu Dragnea le-a făcut statuie maramureşenilor şi trebuie să-l înţeleagă, pentru că una este să fii preşedinte de judeţ şi alta este să fii uns ditamai ambasadorul.

Conform unei ştiri Agerpres, „în cadrul Galei ambasadorilor, care a avut loc în cadrul celei de-a treia ediţii a Zilelor Maramureşului «Haida, hai în Maramureş», autorităţile locale au oferit diplome de recunoaştere unor personalităţi care de-a lungul anilor au promovat judeţul, printre acestea aflându-se Ana Blandiana, Dumitru Fărcaş, Fraţii Petreuş, Nicolae Sabău, Angela Buciu şi alte nume din cultură şi educaţie”. Liviu Dragnea nu a primit titlul de ambasador al Maramureşului în calitatea sa de politician, pentru că exista posibilitatea ca aceia care doreau să-i acorde titlul să fie refuzaţi de Curtea Constituţională, instanţă care nu i-a permis şefului PSD să fie premier din cauza condamnării penale. Liviu Dragnea a fost făcut ambasador pentru că este cât Ana Blandiana, Fraţii Petreuş şi Nicolae Sabău la un loc, şi chiar mai mult decât atât.

Liviu Dragnea este sculptor, pentru că le-a făcut statuie maramureşenilor, este scriitor, pentru că a scris programul de guvernare, este dansator, pentru că s-a prins în hora care a intrat în Cartea Recordurilor, şi este cântăreţ, pentru că aşa cum cântă domnia sa marile realizări ale PSD nu o face nimeni. Iar titlul de ambasador a venit natural.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.