Liviu Dragnea l-a reevaluat pe Tăriceanu

Liderii PSD fie au făcut duminică un circ ieftin pentru „marele public”, fie prin nu ştim ce presiuni, o declaraţie „rebelă” a fost anihilată. Se ştie, la B1 TV, Liviu Dragnea declara categoric duminică seara: „Nu cred că PSD îl susţine mâine pentru şefia Senatului, nu ştiu dacă ar fi corect pentru PSD să facă lucrul ăsta”.

Luni, numărul 2 din PSD şi din guvern a făcut o piruetă de 180 de grade şi a reintrat pe „linia Ponta”. „Sunt un om disciplinat, există argumente pentru ca dl Tăriceanu să fie preşedintele Senatului, eu îl susţin”, a declarat Liviu Dragnea pentru „Gândul”.

Schimbarea radicală a lui Dragnea în nici 24 de ore este destul de ciudată, dar nu este pentru prima oară când vicepremierul face reevaluări ale unor situaţii. Să fie cumva ţinut în şah de dosarul său instrumentat la DNA?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Theo Marcovici 128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.