Loteria canadiană îşi face reclamă cu Castelul din Hunedoara

Loteria canadiană Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG) îşi face reclamă cu o imagine a Castelulului Corvineştilor, fosta reşedinţă a lui Iancu de Hunedoara, obiectiv turistic pe care autorităţile locale încearcă să-l renoveze de mulţi ani.
OLG a pornit o campanie publicitară agresivă în mai multe publicaţii din statul Ontario care include fotografii cu locuri celebre din toată lumea, cu yachturi, insule private, castele etc., pentru a sugera ideea că premiile la jocul Lotto Max sunt atât de mari încât norocoşii îşi vor putea permite orice, chiar şi luxul din fotografiile cu pricina.
Fotografia castelului din oraşul Hunedoara, însoţită de mesajul „Cu doar 5$ poţi obţine un bilet la jackpot-ul de vineri”, este la loc de cinste în campania canadienilor, ca obiectiv de lux pe care marii câştigători ai loteriei şi-l pot permite.
Jucătorii la sistemul Lotto Max plătesc un preţ măricel, 5$ biletul, faţă de 1$ sau 2$ la alte variante. Ce-i drept, şi premiile sunt mai mari, site-ul loteriei anunţând câştiguri de la 269.545 $ (Kurt Roger Yaskow şi Sandra Yaskow din Colborne) la 50.000.000 $ (Hakeem Nosiru din Brampton).

Lotto Max este un joc în care participanţii pot alege opt numere (7 plus un număr bonus).

Administratorii Castelului Corineştilor nu au putut fi contactaţi până la această oră pentru a spune dacă obiectivul turistic a primit vreo donaţie din partea OLG în schimbul folosirii imaginii sale în campania de promovare.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Constantin Dutu 1806 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.