Lovitura lui Zinedine Zidane

Antrenorul Zinedine Zidane şi-a prelungit contractul cu echipa Real Madrid până în 2020, urmând să aibă un salariu dublu faţă de cel primit până acum, conform AS.

Potrivit presei spaniole, Zidane primea 4,3 milioane de euro pe an, iar acum va încasa 8,5 milioane de euro. Precedenta înţelegere dintre Zinedine Zidane şi Real Madrid ar fi urmat să expire în vara anului 2018.

„Da, sunt mulţumit, însă nu înseamnă nimic. Pot să semnez pe 10 ani, pe 20, dar ştiu unde sunt. Aici se trăieşte de la o zi la alta, anul viitor se poate să nu mai fiu aici. Eu şi Realul nu stăm la discuţii”, a declarat Zidane în cadrul unei conferinţe de presă.

Zinedine Zidane, cu şase trofee câştigate, dintre care un titlu de campion, două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi un Campionat Mondial al Cluburilor, se află pe locul patru în clasamentul celor mai titraţi antrenori din istoria Realului.

Clubul madrilean este așteptat să facă un anunţ oficial la începutul săptămânii viitoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.