Lovitură pentru fumători

Legea fumatului trebuie să rămână nemodificată, a declarat, marți, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, în contextul existenței unor propuneri de modificare aflate în dezbaterea Comisiei de sănătate a Camerei.

Acesta a precizat că acest subiect a fost discutat în ședința de luni a grupului deputaților PSD.

„Le-am adus aminte colegilor mei că această lege a fost deblocată de mine după ce a fost blocată foarte mult timp. Chiar dacă unii colegi n-au fost fericiți, am spus atunci că este o lege utilă, chiar dacă este o lege dură, chiar dacă or să fie supărați cei care sunt fumători ca și mine, trebuie să ne gândim la două lucruri importante — la sănătatea copiilor și a celor care nu fumează, chiar și la sănătatea fumătorilor, că poate odată ne trezim și această lege ne ajută să ne lăsăm de acest viciu păgubos. Nu mi-am schimbat părerea. Nu văd de ce ar trebui să modificăm legea. În consecință, poziția mea este foarte clară — legea trebuie să rămână nemodificată. (…)… Această lege nu va fi modificată”, a declarat Liviu Dragnea la Parlament.

Întrebat ce se va întâmpla dacă parlamentarii PSD nu vor respecta directiva sa, Liviu Dragnea răspuns râzând: „O să le iau țigările”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.