Tentativă de jaf armat la o agenție de turism

Ultima oră: Poliția din Paris este în căutarea unui suspect înarmat care a încercat să jefuiască o agenție de turism din sudul capitalei franceze, a anunțat vineri seara primarul arondismentului 13, Jerome Coumet, conform Reuters preluată de AGERPRES.

Inițial, poliția a crezut că individul înarmat a luat ostatice în jur de sase persoane, dar când forțele de ordine au pătruns in incinta nu l-au gasit pe suspect, a spus Jerome Coumet reporterilor.

Un individ înarmat a luat ostatice șapte persoane într-o agenție de turism din Paris, a transmis agenția France Presse, care citează surse din cadrul serviciilor locale de poliție, conform AGERPRES. Integral pe AGERPRES Sursa: AGERPRES

Forțele speciale din poliția franceză au încercuit zona, iar autoritățile sfătuiesc parizienii să evite zona unde are loc luarea de ostatici – bulevardul Massena din arondismentul 13 al capitalei franceze. De asemenea, mai mulți negociatori se află la fața locului și încearcă să ia legătură cu atacatorul, potrivit rt.com.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.