Lucian Bolcaş a fost exclus din PRM

A fost exclus şi Corneliu Bichineţ. Vom reveni cu amănunte. Rămâneţi pe cotidianul.ro

Corneliu Vadim Tudor: „Biroul Permament a votat în unanimitate excluderea lui Bolcaş. Domnul Bolcaş nu a mai venit la sediul PRM de un an. Bolcaş va pleca pe postul de consilier prezidenţial”.
Lucian Bolcaş: „Domnului preşedinte Vadim Tudor îi transmit tot respectul meu.”PRM a transmis printr-un comunicat de presă: "Biroul Permanent a hotărît, prin vot, excluderea din partid a lui Lucian Bolcaş pentru trădarea intereselor PRM, prin pactizarea sa cu Mafia lui Traian Băsescu şi pentru declaraţiile publice pe care le-a făcut, în ultima vreme, în totală contradicţie cu deciziile şi punctele de vedere ale partidului. Precizăm că Dosarul referitor la revendicarea sediului central al PRM s-a aflat în posesia lui Bolcaş, care nu numai că nu a apărat corect şansele partidului, dar a trădat, pe faţă, interesele acestuia. De altfel, drept răsplată, Lucian Bolcaş a primit asigurarea că va fi numit consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu".

Biroul Permanent al PRM a hotărît, de asemenea, în unanimitate, excluderea din partid a numiţilor: Corneliu Bichineţ, preşedintele Filialei Judeţene Vaslui (vicepreşedinte CJ Vaslui) Dumitru Codreanu, preşedintele Filialei Judeţene Botoşani, şi Marian Fulga, preşedintele Filialei Judeţene Argeş, pentru abateri repetate de la disciplina de partid.

Corneliu Vadim Tudor a declarat Realitatea TV: "Eu am ţinut la omul ăsta, dar se pare că i-a plăcut mai mult viaţa în Mercedes. Vasile Blaga şi Traian Băsescu i-au propus postul de consilier prezidenţial".

Bolcaş i-a replicat lui Vadim cu privire la presupusa sa numire pe postul de consilier prezidenţial: "Domnul preşedinte Traian Băsescu nu are suficient simţ al umorului ca să numească consilier la Cotroceni pe cineva care a redactat cererea suspendare a preşedintelui". Rugat să-i transmită un mesaj preşedintelui PRM, Bolcaş a răspuns: "Domnului preşedinte Corneliu Vadim Tudor îi transmit tot respectul meu".

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cristian Oprea 843 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.