Ludovic Orban, dezvăluiri despre competiția cu Alina Gorghiu, pentru șefia PNL

Vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a declarat la Jocuri de Putere, că nu îl suprinde candidatura Alinei Gorghiu la șefia PNL, precizând că din punctul său de vedere, competiția îl stimulează. Orban a mai spus că dacă va fi ales președintele PNL, va garanta că partidul va fi un colaborator al lui Iohannis, pentru programul prezidențial.

”Aș vrea să vă cer scuze, fiind întâlnire informală, care s-a desfășurat într-un cadru închis, ce pot să vă spun este că Teodor Atanasiu s-a retras din cursa și s-a înscris Alina Gorghiu. Pe mine nu m-a suprins foarte mult, eu o cunosc foarte bine pe Alina Gorghiu, de câd este în viața partidului, am colaborat foarte mult cu ea din postura de purtător de cuvânt, am colaborat foarte bine in departamentul de comunicare, am și susținut-o la Congresul PNL, pentru funcția de vicepreședinte PNL. Ca atare, competiția nu ma sperie, ma stimuleaza, de fiecare data cand exisa competiție, pe mine ma stimuleaza, trebuie sa prezinte un proiect mai bun. Mă bucur că sunt într-o competiție, competiția este făcute pentru a cimenta legatura din PNL. Noi vom continua activitatea din PNL”, a spus Orban, la Jocuri de Putere, citat de REALITATEA.NET.

”Mâine votează membrii BPN, pentru alegerea președintelui. Dacă îmi studiați parcursul politic, veți vedea că am fost, sunt, si voi ramâne liberal, am purtat cu mandrie blazonul PNL, am rămas în partid, și când am avut functii importante si cand nu am avut nicio functie in PNL. Vreau să vă spun că această camdidatura este pentru a câstiga, dacă voi deveni presedintele PNL, voi garanta că PNL va fi un partener pentru Klaus Iohannis penru a duce la indeplinire planurile din programul prezidențial. Voi fi același luptător și voi vrea ca PNL să fie un luptător impotriva imposturii politice. În ceea ce privește legitimitatea mea în partid, eu mi-am căutat mereu legitimitatea în baza partidului”, a mai spus Orban.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.