×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 13 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 26 februarie 2017, 14:23
EUR (€)
+0.0039 ↗
4.4654 RON
USD ($)
-0.0016 ↘
4.0203 RON
• • •
Lukașenko: Ucraina ar fi trebuit să lupte pentru Crimeea

Noua conducere de la Kiev a cedat Crimeea Rusiei „fără a opune rezistență” pentru că nu consideră această regiune cu adevărat a Ucrainei. Declarația a fost făcută de președintele belarus, Aleksandr Lukașenko, în cadrul adresării sale către popor și Parlament, informează UNIMEDIA.
„De ce nu ați luptat pentru Crimeea? Ați avut forțe militare mai multe decât Rusia în acea regiune. Dacă nu ați apărat acest teritoriu, înseamnă că nu-l considerați al vostru. Dacă l-ați fi considerat parte din țară, v-ați fi luptat pentru el”, a spus Lukașenko.
Cu toate acestea, președintele belarus consideră că de facto Crimeea este teritoriul Rusiei. „De facto, acest teritoriu este rusesc. De jure - nu, pentru că nu există acorduri. Dar poate că este o chestiune de timp”, este de părere sursa.
Totodată, președintele belarus declară că actuala conducere de la Kiev este legitimă. „Este normal când puterea a fost preluată cu forța, atunci când centrului orașului a fost incendiat, când au fost uciși sute de oameni, iar președintele a fugit? Nu! Dar, în același timp, Parlamentul a fost ales înainte să se întâmple aceste evenimente. Cum nu-l pot accepta? S-au întors la Constituția veche și au numit un președinte interimar. Ce este nelegitim aici?”, s-a întrebat Lukașenko.
Președintele belarus a dat exemplul evenimentelor din Kârgâzstan, care, în opinia sa, s-au desfășurat asemănător cu cele din Ucraina.

Publicat Miercuri, 23 aprilie 2014
4102
 | 19
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Basarabia =Romania
-4
Eu zic sa va uitati pe internet cine a fost si ce a facut Bogdan Hmelnițki .La acea data Ucraina era separata de rusi si Crimeea era aliata Ucrainei cu tatarii de partea ucrainienilor.Basarabia era la Moldova lui Stefan cel Mare. Ce cauta rusii in Crimeea istoric nu stiu.
Publicat Miercuri, 23 aprilie 2014
+Răspunde
SOBOLANU
+23
MARE PARSIV ACEST DICTATOR LUKASENKO JOACA TIPIC LA DOUA CAPETE DAR JOCUL ASTA E CAM PERICULOS !!!!! ISTORIA NE V A ARATA ADEVARUL !!!!!
Publicat Miercuri, 23 aprilie 2014
+Răspunde
Recomandate
Marea afacere a autocolonizării Europei
Publicat acum 18 ore şi 2 minute
Corporatiști cu față umană
Publicat acum 22 ore şi 5 minute
Pe cine laudă Iohannis
Publicat acum 18 ore şi 41 minute
Gabriel Liiceanu, un sociopat
Publicat acum o oră şi 41 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Iohannis şi tunul FDGR
13 articole/ Actualizat Miercuri, 22 februarie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
6 articole/ Actualizat Sâmbătă, 25 februarie 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
3 articole/ Actualizat acum 6 ore şi 4 minute
alarm off
România din Piaţa Chibrit
61 articole/ Actualizat Vineri, 24 februarie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
99 articole/ Actualizat Joi, 23 februarie 2017
Ioan Buduca

Traian Băsescu nu e un prost, dar n-a absolvit şcoala superioară de marină comercială cu note mari. Media sa generală a fost sub 7 (şapte). Florian Coldea, la fel. Sub şapte.

Ioan BuducaPublicat Vineri, 24 februarie 2017