×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 7 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 20 august 2017, 10:51
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Lukașenko: Ucraina ar fi trebuit să lupte pentru Crimeea

Noua conducere de la Kiev a cedat Crimeea Rusiei „fără a opune rezistență” pentru că nu consideră această regiune cu adevărat a Ucrainei. Declarația a fost făcută de președintele belarus, Aleksandr Lukașenko, în cadrul adresării sale către popor și Parlament, informează UNIMEDIA.
„De ce nu ați luptat pentru Crimeea? Ați avut forțe militare mai multe decât Rusia în acea regiune. Dacă nu ați apărat acest teritoriu, înseamnă că nu-l considerați al vostru. Dacă l-ați fi considerat parte din țară, v-ați fi luptat pentru el”, a spus Lukașenko.
Cu toate acestea, președintele belarus consideră că de facto Crimeea este teritoriul Rusiei. „De facto, acest teritoriu este rusesc. De jure - nu, pentru că nu există acorduri. Dar poate că este o chestiune de timp”, este de părere sursa.
Totodată, președintele belarus declară că actuala conducere de la Kiev este legitimă. „Este normal când puterea a fost preluată cu forța, atunci când centrului orașului a fost incendiat, când au fost uciși sute de oameni, iar președintele a fugit? Nu! Dar, în același timp, Parlamentul a fost ales înainte să se întâmple aceste evenimente. Cum nu-l pot accepta? S-au întors la Constituția veche și au numit un președinte interimar. Ce este nelegitim aici?”, s-a întrebat Lukașenko.
Președintele belarus a dat exemplul evenimentelor din Kârgâzstan, care, în opinia sa, s-au desfășurat asemănător cu cele din Ucraina.

Publicat Miercuri, 23 aprilie 2014
4135
 | 19
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Basarabia =Romania
-4
Eu zic sa va uitati pe internet cine a fost si ce a facut Bogdan Hmelnițki .La acea data Ucraina era separata de rusi si Crimeea era aliata Ucrainei cu tatarii de partea ucrainienilor.Basarabia era la Moldova lui Stefan cel Mare. Ce cauta rusii in Crimeea istoric nu stiu.
Publicat Miercuri, 23 aprilie 2014
+Răspunde
SOBOLANU
+23
MARE PARSIV ACEST DICTATOR LUKASENKO JOACA TIPIC LA DOUA CAPETE DAR JOCUL ASTA E CAM PERICULOS !!!!! ISTORIA NE V A ARATA ADEVARUL !!!!!
Publicat Miercuri, 23 aprilie 2014
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017