Luptător K1 escrocat de mafia pantelimonistă

Unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi români, posesor de numeroase trofee şi medalii câştigate la propriu cu sânge şi sudoare, luptătorul K1, Daniel Ghiţă, este victima unei escrocherii imobiliare. Ghiţă povesteşte pe contul său de Facebook cum a pierdut 163.000 de euro, sumă plătită pentru o casă ilegal construită, acuzând mafia imobiliară care a pus mâna pe oraşul Pantelimon. După cum reiese din verificările şi documentele Camerei de Conturi Ilfov, ilegalităţile comise de edilii oraşului Pantelimon au produs prejudicii de milioane de euro.

Exista un dosar penal,care se afla in cercetare, motiv pentru care nu am voie sa public toate probele (care vizeaza fapta infractorilor !), dar voi publica unele probe. Este timpul ca acesti infractori, care au escrocat multe familii, au prejudiciat Primaria orasului Pantelimon, sa raspunda in fata legii! Am ramas suprins de ecoul postarii mele. Toata lumea s-a oferit sa ajute cu informatii. Am depus sesizare penala la Parchetul cat si la IPJ Ilfov! Astept ancheta sa vedem ce vor decide procurorii.

La prejudiciu adus de ordinele milioanelor de Euro, trebuia Curtea de Conturi sa sesize DNA?
Ce parere aveti?

Eu zic ca autoritatile trebuie urgent sa intervina. Doi dintre infractori ocupa functii de consilieri in Primaria Orasului Pantelimon. Ar mai avea voie? Cum sa lucreze cu banii publici, cand ei in 2005 au luat abuziv, prin frauda, fals, uz de fals, ordine ilegale terenuri, din domeniul privat al orasului Pantelimon!?”, scrie Daniel Ghiţă pe contul său de Facebook.

Întrebat de publicaţia noastră despre rezultatele verificărilor întreprinse şi despre măsurile luate de Camera de Conturi Ilfov la Primăria Pantelimon, Mircea Hură, directorul instituţiei, ne-a răspuns iritat printre altele că “urmare misiunii de audit au fost constatate mai multe nereguli, parte dintre acestea petrecându-se cu mulţi ani în urmă (2003-2007), însă primarii în funcţie după perioada respectivă s-au complăcut într-o stare de espectativă, neluând măsurile ce se impuneau pentru clarificarea neregulilor şi înlăturarea efectelor acestora, transmise prin Decizii ale Camerei de Conturi Ilfov”.

Uluitor! Nereguli de milioane de euro constatate în perioada 2003-2007. Ce aţi făcut până acum, domnilor de la Camera de Conturi Ilfov şi de la Curtea de Conturi? Aţi sesizat autorităţile competente, Poliţie, DNA? Au făcut-o alţii înaintea lor. Rezultat zero.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eduard O. Ohanesian 146 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.