Luxury Day: FashionTV aduce la Mamaia creaţiile celebrelor case de modă Prada, Saint Laurent şi Dsquared

Creaţii vestimentare ale celebrelor branduri internaţionale Prada, Saint Laurent, Dsquared, Etroşi Moncler vor fi prezentate turiştilor din staţiunea Mamaia în cadrul evenimentului Luxury Day.

Eveniment realizat de FashionTV în parteneriat cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării, Luxury Day se va desfăşura vineri, 22 august, începând cu ora 21.00, în Piaţa Casino din Mamaia, cu scopul de a promova frumoasa staţiune de pe litoralul românesc ca o destinaţie de vacanţă aliniată la standardele internaţionale ale turismului de lux.

Model Dolce&Gabbana

Spectacolul se va desfăşura sub egida campaniei Mamaia Style, un proiect pe care Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării l-a lansat în anul 2014 şi va atrage atenţia asupra ofertelor high-class disponibile în Mamaia, de la hoteluri, servicii până la evenimente la cel mai înalt nivel, destinate unui segment de public interesat de turismul de lux.

Luxury Day FashionTV

Luxury Day include prezentări de modă ale brandurilor Prada, Saint Laurent, Dsquared, Etro, Moncler, disponibile în România prin Mengotti, şi o prezentare Ego Men’s Fashion Concept. De asemenea, vor fi prezentate şi noile modele de autoturisme de lux marca Mercedes-Benz, Jaguar şi Range-Rover, în România prin Ţiriac Auto.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.