M-am săturat de Voiculescu, Vîntu şi Patriciu, chiar şi de diversiunile lui Traian Băsescu

În urmă cu o săptămână am scris despre disperarea lui Traian Băsescu de a ieşi din corzi. Cineva mi-a şoptit atunci că preşedintele ar fi găsit vinovaţii pe seama cărora să iasă din marea încurcătură. Adică DIPI şi Pavel Abraham, generalul-avocat stând ca un piron în scandalul dintre cele două clanuri. Nu mi-am imaginat însă că Traian Băsescu o va lua de la capăt exact ca Lenin. Doar că în loc de ”învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi” va pune iar melodia cu ”Voiculescu, Vîntu şi Patriciu”. N-a trecut mult timp şi Marian Căpăţână s-a întors ca un titirez. Dacă înainte vreme susţinea că a dat Băseştilor banii (aşa arată filmuleţele familiei Bercea), acum a întors-o ca la Ploieşti. Cică ar fi vorba de o înscenare dirijată de Voiculescu! Caraghiosul acesta care juca tontoroiul la aniversările lui Bercea Mondial şi îi ciugulea din palmă sinistrului interlop vine şi scoate din subconştientul său bântuit soluţia salvatoare pentru fraţii Băsescu. Cică tot scandalul ar fi o înscenare a lui Dan Voiculescu, cel care ar fi dat un milion ca să îi facă de cacao pe cei doi nesătui şi aroganţi Băseşti.

Spectaculoasă răsturnare de explicaţie, pusă la cale în beciurile cercetărilor! Adică băieţii au găsit în sfârşit o gaură de ieşire pentru preşedinte şi o poveste în care să ne ia de proşti! E vorba de un scenariu hazos care să ne liniştească şi să ne arate că Traian Băsescu este o biată basma curată. Şi diseară sau mâine, pomâine sau săptămâna viitoare, preşedintele să iasă pe la o televiziune şi să susţină aceeaşi poveste stătută. Că ţara este în mâinile lui Voiculescu, Vîntu şi Patriciu şi el, marinarul minune, este salvatorul justiţiei şi al Patriei.

Nu ştiu în ce măsură populaţia mai poate înghiţi o asemenea gogoaşă. Am fost îmbrobodiţi vreme de 10 ani cu marele bau-bau Voiculescu, Vîntu şi Patriciu. Mie unul îmi ajunge! Nu m-ar mira ca Traian Băsescu să iasă iar la rampă şi să le spună românilor că Voiculescu, Vîntu şi Patriciu au strecurat-o şi pe Elena Udrea la Cotroceni pentru a-i compromite măreţele programe şi idealuri. Sau cine mai ştie ce, dar tot monocord şi mono-mental, cu moguli şi cu corupţi care vor să controleze justiţia. M-am săturat ca de mere acre de teoria asta şi de gorniştii ei, aşa cum m-am săturat de explicaţiile lui Dan Voiculescu şi de găselniţele sale juridice, logice sau de campaniile bombastice dirijate cu discreţie tot de el. Numai proştii nu văd mâna lui Dan Voiculescu în războiul comunicaţional al Antenelor, după cum tot ăia nu văd diversiunile rudimentare ale preşedintelui României, ajuns şi el la fel de jos ca şi principalii săi adversari.

Ca să sune bine, Realitatea TV, înregimentată cu arme şi bagaje în tabăra lui Traian Băsescu, munceşte din răsputeri la această nouă şi plictisitoare diversiune.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.