Macovei: Am dubii că e vorba de cadavrul lui Dan Condrea

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat la RFI că are „dubii” că persoana decedată duminică seara în accidentul din Ilfov ar fi Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

„Acum ar trebui să facă foarte multe autorităţile. În primul rând, trebuie să ştim dacă acel cadavru este chiar el şi se poate lua ADN-ul şi se verifică asta sau el a fost scos sau a plecat din ţară, tocmai pentru a nu da declaraţii. Eu cred că asta este în acest moment cea mai plauzibilă versiune. Deci ADN şi să ne spună clar cine este cel de acolo”, a declarat Macovei.

Întrebată dacă personal are dubii că e vorba de corpul lui Dan Condrea, Monica Macovei a răspuns: „Da, am dubii, da. Am dubii, pentru că faţa este de nerecunoscut. Momentul este iarăşi unul foarte important, urma să fi dat declaraţii, poate că unii vor să nu dea declaraţii sau el n-ar fi vrut să dea declaraţii. Cred că era un moment în care dispariţia lui, nu fizică, ci din România, ar opri multe lucruri”.

Chestionată ce efecte are decesul lui Dan Condrea, dacă se confirmă oficial că e vorba de el, asupra anchetei în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale aceasta a spus: „E posibil să limiteze informaţiile la care procurorii trebuie să ajungă pentru a face ancheta mai departe”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.