Macovei ignoră decizia instanței, după procesul pierdut cu Şova

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a pierdut definitiv și irevocabil procesul de calomnie, care i-a fost intentat de ministrul Marilor Proiecte, Dan Șova.

”Ca urmare a hotărârii pronunțate de Înalta Curte de Casație și Justiție, pe data de 7 noiembrie 2013, Monica Macovei a fost condamnată în mod irevocabil la plata sumei de 10.000 de lei pentru repararea prejudiciului moral cauzat domnului Dan Coman Șova și la publicarea hotărârii judecătorește pe cheltuiala acesteia în primele 3 ziare ca difuzare la nivel național precum și în ziarele care au preluat afirmațiile calomnioase – Ziarul Financiar și Ziarul Ziua”, se arată în soluționarea dată de instanță în litigiul dintre Șova și Macovei.

Deși instanța a obligat-o pe Macovei să publice această decizie în primele 5 ziare ca tiraj la nivel național, dar și în publicațiile care i-au preluat știrea, se pare că europarlamentarul PDL a uitat acest detaliu al hotărârii.

”Aștept să publice decizia în primele cinci ziare ca tiraj la nivel național. Dacă nu o va face, o voi face eu pe cheltuiala mea”, a explicat Dan Șova, pentru pesurse.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.