Mădălin Voicu: Interceptări banale, l-am rugat pe Teodorovici să îl primească pe Păun

Mădălin Voicu a venit joi la Camera Deputaților pentru a studia dosarul, însoțit de avocat.

Deputatul a declarat joi că el nu ar fi comis faptele de care este acuzat de DNA şi este scos în faţă ”ca urs”, iar interceptările din dosarul său sunt banale, referindu-se inclusiv la un telefon pe care i l-a dat fostului ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

”Foarte frumoase sunt (interceptările din dosar n.r.), adică stereo. Sunt interceptări ciudate, adică au cel puţin un grad de banalitate care presupun că nu-l pot folosi domnii de la DNA (…) Trebuie să vă spun un lucru: aştept să mi se demonstreze cu probe vinovăţia”, a afirmat deputatul PSD, citat de Mediafax în pagina electronică.

Referitor la acuzaţiile de trafic de influenţă, Mădălin Voicu a spus că implicarea sa vizează un telefon pe care l-a dat fostului ministru al Fondurilor Europene şi al Finanţelor, Eugen Teodorovici, prin care l-a rugat să-l primească într-o audienţă pe deputatul Nicolae Păun.

”Sigur că ei (DNA n.r.) mă scot în faţă ca pe urs. Îl luăm pe Mădălin, lasă că merge şi Mădălin. Bine, nu e numai cazul lor şi în partid e la fel (…) Acum, din cauza unor lucruri pe care le-am spus, le-am crezut şi le-am făcut trebuie să plătesc oalele sparte ale altora”, a adăugat deputatul.

”Nu înţeleg termenii juridici în formularea pe care o citim în cele 15 sau 16 dosare (…) În referatul pe care l-am citit este clar ce scrie acolo. Sunt probleme tehnice sau, mă rog, de interpretare sau de analiză pe care eu nu le înţeleg, pentru că nu mă pricep”, a mai spus deputatul PSD.

Procurorii DNA cer reținerea și arestarea lui Voicu pentru presupuse infracțiuni legate de Asociația Partida Romilor „Pro Europa”.

Mădălin Voicu este acuzat de procurorii anticorupție de trafic de influență, fals în declarații și spălare a banilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.