Mai multe familii din Munţii Apuseni au rămas fără electricitate

Aproape 2.600 de familii din zona localităţilor Abrud, Mogoş, Bucium şi Întregalde din Munţii Apuseni au rămas, joi dimineaţă, fără electricitate din cauza unei avarii produsă la una dintre liniile de alimentare, cauza defecţiunii nefiind cunoscută. La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipe de intervenţie care încearcă să remedieze problema.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, o avarie s-a produs, joi dimineaţă, pe la una dintre liniile de alimentare cu energie electrică cu 36 de puncte de transformare din zona localităţilor Abrud, Mogoş, Bucium şi Întregalde din Munţii Apuseni, defecţiune care a lăsat fără electricitate 2.592 de abonaţi.

Avaria nu a apărut din cauza unor fenomene meteorologice nefavorabile, vremea în zonă fiind frumoasă.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului au fost mobilizate mai multe echipe de intervenţie de la Electrica Alba care încearcă să stabilească ce a produs avaria şi să remedieze defecţiunile din reţea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.