×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 21 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 18:40
EUR (€)
+0.0079 ↗
4.5816 RON
USD ($)
+0.0111 ↗
3.9104 RON
• • •
Mai mulţi primari PSD cer retragerea lui Mihai Chirica
Mihai Chirica
Mihai Chirica

Un grup de 56 primari PSD, cărora li s-au alăturat președintele Consiliului Județean (CJ), Maricel Popa, și patru parlamentari, au semnat o scrisoare deschisă adresată conducerii formațiunii politice în care solicită retragerea primarului Mihai Chirica din funcția de președinte interimar al organizației Iași.

Măsura vine după ce Mihai Chirica, primarul Iaşiului, a criticat conducerea PSD și deciziile Guvernului în legătură cu ordonanţa 13, cerând totodată demisia fostului ministru al Justiției, Florin Iordache.

Mihai Chirica declara că el nu a vrut să facă rău partidului, şi a transmis, indirect, celor din partid, ”că este mai simplu să vezi adevărul gol-goluţ decât să cauţi elemente de răzbunare”.

Paul DumitrescuPublicat Vineri, 17 februarie 2017
721
 | 3
 | 10
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
oana
0
buna! Au si sarit cateii in sprijinul dulaului. Asta e cam in toate partidele!. Asa se ajunge la omul partid si stat la carmaciul intelept iubit de popor.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Moser
+2
de ce mai ezitati bre ??
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
TYP
+3
DAR CINE DRACU ESTI TU "LILI"? ALTA TREABA MAI BUNA DE FACUT NU AI, DE TOT POSTEZI FEL DE FEL DE MAGARII PE ACEST SITE. CRED CA STAI RAU CU CAPUL, DAR O DAI PE DE LATURI, FIIND SI PLINA DE VENINUL IN CARE TE ZVORCOLESTI CONTINUU. AI TOTUSI NOROCUL CA PROSTIA NU DOARE, DAR RAUTATEA SI ANARHISMUL DIN TINE, SE VEDE TREABA CA TOTUSI TE SUGRUMA PSIHIC.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Nando
-4
Chirica s-a sculat in picioare si a inceput sa-si transmita mesajul. Asta este insa o crima de lezmajestate in viziunea micului dictator teleormanean in devenire...... Eu mai cred ceva: mesajul transmis de Chirica inca din primele zile de dupa adoptarea pe innoptate a celebrei OUG 13/31.01 a fost urmat imediat de o crestere exponentiala a numarului manifestantilor antiguvern in Iasi. Daca la prima manifestatie au fost circa vreo 1000 de protestatari, in serile urmatoare au crescut treptat pana la 30.000. Asta le-a dat de gandit pesedeilor de la centru, care s-au vazut contestati de unde chiar nu se prea asteptau. Coalizarea primarilor si a altor deputati obedienti impotriva lui Chirica era o chestiune de zile fiindca zdragnea nu avea competenta de a-l "rostogoli" pe treptele ierarhice ale psd. "Tupeul" lui Chirica de a-si critica seful pentru stilul dictatorial de conducere, nu va ramane nepedepsit: tot asa au fost "ejaculati", vorba lui vanghelie, Geoana, Vanghelie si Catalin Ivan atunci cand au deschis si ei gura ca sa-l critice pe ponta, ca sa nu mai vorbim de ce a patit "colegul" lui Mihai Viteazul....... Principiul centralismului democratic al pcr n-a sucombat, dimpotriva, el este impus si mai mult de liderii de la centrul psd. pentru a fi respectat cu sfintenie marxista de liderii de filiale....
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Yoram
-3
Tradarea de Tara continua!Citez: Sevil Shhaideh: Planul privind regionalizarea nu s-a oprit. E nevoie de revizuirea Constitutiei"! Transformarea Romaniei in 8 miniregate pesediste! Va urma si Legea Defaimarii cand vom lua, toti, cate o botnita ! Sa va mai aud atuci de Soros!:))))
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Olive @Lili
+1
Tanti, dar ce multă otravî ai strîns!!! Ma mir că încă mai trăiești! Ci bini ț-o fi fost matăluțî pe vremia lu'boc!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
lili @ Olive @Lili
+3
"Mihai Chirica este susţinut de filiala municipală a PSD Iaşi şi de tineri!! Filiala municipală a PSD Iaşi, dar şi organizaţia judeţeană a tinerilor din acelaşi partid şi-au anunţat susţinerea pentru liderul filialei judeţene PSD Iaşi, Mihai Chirica, după ce 56 de primari PSD din judeţ au cerut conducerii partidului schimbarea lui Chirica de la şefia organizaţiei. Potrivit unui comunicat al organizaţiei municipale PSD Iaşi, Comitetul Executiv Municipal Iaşi al PSD a analizat situaţia din partid şi a decis cu 90 de voturi din 91 să adopte o rezoluţie privind susţinerea lui Mihai Chirica în funcţiile de preşedinte PSD Iaşi şi de vicepreşedinte al PSD. Totodată, filiala municipală şi-a declarat susţinerea pentru guvernul condus de S. Grindeanu, dar şi pentru păstrarea unităţii partidului. Aceeaşi decizie a fost luată şi de conducerea filialei judeţene a Tineretului Social Democrat. "În cursul serii de joi, 16 februarie, a avut loc o şedinţă a conducerii Organizaţiei Judeţene Iaşi a Tineretului PSD. Tinerii PSD au dezbătut şi votat o rezoluţie prin care îşi asumă următoarele obiective şi poziţii: ataşamentul faţă de valorile stângii promovate de PSD, susţinerea democraţiei interne în cadrul PSD, necesitatea reluării dialogului cu cetăţenii şi a unei mai bune comunicări a partidului, susţinerea Guv. PSD şi a programului de guvernare şi susţinerea lui M. Chirica în funcţiile de conducere din cadrul PSD”, se arată într-un comunicat al PSD Iaşi. Pe de altă parte, primarul PSD al comunei Holboca, Ghe. Ştefurac, susţine, într-un comunicat de presă, că nu este de acord cu demersul celor 56 de edili PSD din judeţ de a cere schimbarea lui Chirica de la conducerea filialei judeţene a PSD Iasi. "Nu am fost de acord cu o parte din colegii mei de a retrage sprijinul politic al preşedintelui PSD Iaşi, M. Chirica, şi nu am semnat nicio adresă sau alt document în acest scop. Nu cred că astfel de iniţiative fac bine partidului nostru"! Cotidianul, va rog sa dati comentariul!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
lili
-3
Ziarul Ziua de Iasi: "Moldova, provincie a Teleormanistanului. De ce nu va fi posibilă încropirea unei strategii de dezvoltare a Moldovei în interiorul PSD? Fiindcă rămâne un partid credincios etatismului, centralizării, administraţiei discreţionare şi Jafului la scară largă. Propun o altă grilă de lectură (nu cea a iluzoriei reforme a PSD), în care se desfăşoară dizidenţa lui Mihai Chirica faţă de L. Dragnea. (Fiindcă, de fapt, primarul Iaşului nici nu pare deranjat de fondul OU 13, ci de modalitatea în care a fost adoptată). Ceea ce ne-a fost dat să citim este cea mai neaşteptată tiradă regionalistă a unui politician local împotriva Bucureştiului şi a şefului de partid din ultimii 27 de ani! Constantin Simirad nu se pune la socoteală, fiindcă el nu a avut, în clipele de glorie ale Partidului Moldovenilor, nici un şef. PM a fost un partid extrem de personalizat, autarhic şi populist în cererile lui asistenţiale pentru Moldova. Citiţi însă aici ce-i transmite Chirica lui Dragnea: „(…) există pe harta UE o regiune economică - Regiunea de Nord-Est -, care este printre cele mai sărace zone ale întregului continent european. (…) Din păcate, mai există, de 27 de ani, şi o condamnabilă indiferenţă a guvernanţilor de toate culorile politice faţă de problemele majore ale acestei zone. Este un adevăr trist că aproape niciuna dintre promisiunile făcute regiunii noastre în campaniile electorale de către partidele câştigătoare nu a fost pusă ulterior în practică! Acesta, spun mulţi dintre oamenii cu care vorbim, este motivul principal care stă la baza izolării şi înapoierii economice a Regiunii de Nord-Est şi a judeţului Iaşi! (…) credem, Dle Prim-Ministru, că Dvsă puteţi şi doriţi să demonstraţi că ieşenii nu au fost păcăliţi încă o dată! (…) Nu vrem avantaje suplimentare şi beneficii nemeritate, ci o strategie, o viziune coerentă, un plan concret şi realizabil care să ducă la dezvoltarea durabilă, prea mult întârziată, a Regiunii de Nord-Est (…)". Putem realiz
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Yoram
-7
Primarii PSD Iasi vor sa ajunga cu judetul Iasi la numarul 1 pe Harta Oficiala a Saraciei in Romania,loc detinut de judetul Teleorman,in intrecerea socialista organizata de PSD numita "Judetul cel mai sarac" !Felicitari tovarasi ieseni,aratati ca va pasa !
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
lili
-3
Sa ne miram? Asta-i PSD !! Partidul hotilor! Rusine! Acum vine Grindeanu de la Brussels sa le spuna ce-au cerut clar reprezentantii Institutiilor Europene si carora Grindeanu le-a spus un hotarat DA mincimos, evident, dupa cum arata fara dubiu acesti primari semianalfabeti majoritatea, pariez !!! Pe astia i-as trimite la Brussels, de mana cu Dragnea si Tariceanu! Rusine, penalilor!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Real Madrid, de neoprit
Publicat acum 11 ore şi 12 minute
Femei frumoase pe funcții superbănoase
Publicat acum 8 ore şi 39 minute
Dezlănțuirea furtunii în America
Publicat acum 5 ore şi 34 minute
Lazăr și Kovesi - stat în stat
Publicat acum 22 ore şi 10 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum 11 ore şi 11 minute
Andrei Marga

Cum cei mai mulți se consideră creștini, se poate spune că, în Europa, creștinismul este mai mult decât viziune - este însuși mediul formării și referința fundamentală. Pot fi însă luate în serios partidele și persoanele care-și afișează adesea cu emfază afilierea?

Andrei MargaPublicat acum 21 ore şi 53 minute