×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 33 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 21:05
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Lupul paznic la oi
Șef în SRI, reţinut pentru trafic de droguri

Un maior de la Serviciul Român de Informaţii (SRI) Arad, care este şeful Departamentului Antidrog, a fost reţinut de procurorii DIICOT, alături de o altă persoană, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc. Potrivit procurorilor, ofiţerul SRI este suspectat că a deţinut şi vândut droguri de mare risc, inclusiv cocaină.

DIICOT precizează într-un comunicat că procurorii de la Biroul Teritorial Arad au dispus, vineri, reţinerea pentru 24 de ore a unui maior în cadrul Serviciului Român de Informaţii - Serviciul Judeţean de Informaţii Arad, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată şi a unei alte persoane (P.E.), tot pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Procurorii spun că în perioada 11 - 16 august, la date diferite, maiorul SRI, Ciprian Sabin Mareş, a vândut în două rânduri droguri de risc (100 de grame de cannabis), respectiv de mare risc (6 grame de cocaină), cu sumele de 2.050 de lei, respectiv 600 de euro (din care s-au remis 300 euro).

De asemenea, joi, orele 19.45-20.50, ofiţerul de la Serviciul Judeţean de Informaţii Arad ar fi vândut droguri de risc (100 de grame de cannabis), cu suma de 400 euro şi 200 lei, respectiv a detinut droguri de risc (250 de grame de cannabis), fără drept şi în scop de comercializare, în imobilul său situat în municipiul Arad, el fiind prins în urma unui flagrant şi a percheziţiei domiciliare.

Cea de a doua persoană reţinută în acest dosar este acuzată de procurorii DIICOT că vineri dimineaţă, între orele 01.00-02.00, a vândut droguri de risc (300 de grame de cannabis), cu suma de 6.000 de lei, respectiv a deţinut droguri de risc (100 de grame de cannabis), fără drept şi în scop de comercializare, în autoturismul său, fiind prins în flagrant de către anchetatori.

Vineri, procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Arad, împreună cu ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, au făcut patru percheziţii în judeţul Arad, una dintre percheziţii fiind la sediul unei instituţii publice, adaugă DIICOT într-un comunicat de presă.

Maiorul SRI Arad care a fost reţinut, Ciprian Sabin Mareş, este chiar şeful Departamentului Antidrog, biroul acestuia fiind percheziţionat pentru a se căuta probe. Al doilea suspect reţinut este Eduard Pălincaş, cu antecedente penale, cunoscut ca "dealer” zonal de droguri, el fiind condamnat în 2002 la opt ani de închisoare.

Julieta TârnovanPublicat Vineri, 18 august 2017
2850
 | 3
 | 20
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
soparla
+1
Daca un maior despre care nu stim sa aiba scoala militara la baza detine o astfel de functie de general in SRI, nici nu va imaginati care este situatia in sistem!
Publicat Sâmbătă, 19 august 2017
+Răspunde
escu
-4
Și dacă el făcea acest lucru pentru a fi în centrul unei rețele pe care o monitoriza, chiar cu concursul "dealerului” zonal de droguri, în scopul descoperirii unei rețelei internaționale? De ce zic asta? Citiți încă odată cantitățile pe care le comercializa.
Publicat Sâmbătă, 19 august 2017
+Răspunde
ty
+4
CORUPTIE IN RROMania ??? JUSTITIE IN RROMAnia ??? BAH CE SCARBA , NU ESTE SECRET CA ACEASTA MAFIE CARE SE NUMESTE JUSTITIE FACE TRAFIC DE DROGURI ,PROXENITISM , CAMATARII SI ALTE MAGARII PAI CE EXEMPLU DATI VOI ASTIA DIN JUSTITIE , SAU MAI BINE ZIS LEGEA JUNGLEI CA JUSTITIE NU EXISTA IN RROMA nia ??? PE INTERLOPI NU-I INTREBATI NIMIC ? SAU VA ESTE FRICA DE EI ? VAD CA PE DOCTORI AI TARATI PE JOS SI BATETI BATRINI PINA SE editat IN PANTALONI !!! MAMA VOASTRA DE MAFIOTI CORUPTI SPER SA VINA ZIUA SA LUAM TARA INAPOI DIN MAINILE ACESTEI CARACATITE CARE SE NUMESTE CLASA PLOITICA SI justitie !!!
Publicat Sâmbătă, 19 august 2017
+Răspunde
Santa Klaus
+1
E,. Poate vă dați seama cine sunt ei,.. Incă nu ați ajuns la ”capi de tutti capi”.. care se știe de la inceputuri că se află in BOR.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
io
+7
Asteptam sa fie prinsi si cei care fac trafic de femei ! Pt ca , din pacate, si aici exista o pasiune dincolo de normal la multi lucratori din servicii..
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Servim Patria
+10
Adica sub aripa lui Coldea, din acelasi judet Arad. Nu se poate ! Asta a crescut la umbra marelui patriot ce si-a servit patria Coldea. Adica tot Ardealui fruncia. Bravo lor. Asta a ajuns maior si sef pe cand era Coldea al mai mare si mai tare. URMEAZA PENSIONAREA CU 200 MILIOANE PE LUNA SI TRECEREA CA PROFESOR UNIVERSITAR DE DREPT LA UNIVERSITATEA DE VEST, unde va preda cum se face trafic de droguri in calitate de sef antidroguri la SRI. SRI srl Arad nici un cutremur ? Nici in SRI Bucuresti ? La DNA nimic, nici la DNA Arad ? caci impreuna in Campul Tactic ei sunt "NOI SUNTEM STATUL"
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Claudia
+9
CITEZ: "Un maior de la Serviciul Român de Informaţii (SRI) a fost reţinut de procurorii DIICOT". CUM SE NUMESTE ACEST INFRACTOR?
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Caiafluc
+6
Mai copii,nu fi-ti rai! Omul avea salariul prea mic si n-a avut timp sa se pensioneze! PS:Dupa ultima statistica 50% dintre români sunt multumiti cu nivelul de trai din Romania,ceilalti 50%, nu au bani ca sa-si cumpere droguri!!!! Asa ca, hai sa-l iertam pe om!
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
scarbitul
+11
Pai ce sa faca si ei daca n-au de lucru.Daca vad cu se ocupa sefii lor,la cel mai inalt nivel,de ce n-ar face si ei.Toti sunt pusi pe capatuiala, in toate institutiile statului, desi sunt foarte bine platiti .Este o debandada generala care se reflecta in starea actuala de saracie a tarii.In alta ordine de idei,nu cred ca in SRI exista departamentul antidrog,d-na Tarnovan.Mai documentati-va inainte sa scrieti.Pentru un jurnalist ar trebui sa fie clare atributiile institutiilor statului,iar cand au dubii ar trebui sa puna intrebari si sa nu scrie prostii.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Ovidiu
+10
Cu asta s-au ocupat dintotdeauna, prostitutie, droguri, contrabanda !
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Cinste lor, cinste securistilor @ Ovidiu
+11
Cata uzura psihica, fizica cu aceste ocupatii, de-asta merita la pensie la 45 de ani cu pensii de 200 meleoane si fonctii academice ca domnul gen Coldea, din acelasi judet.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 7 ore şi 6 minute
Sorin Avram

Partidul care este în toate cele ce sunt şi în cele ce mâine vor râde la soare a hotărât comasarea unor instituţii.

Sorin AvramPublicat acum o oră şi 14 minute