Mălina Olinescu: Nu eu am decis să dispar

Într-un interviu acordat revistei Formiula AS, Mălina Olinescu a vorbit despre muzică, prieteni, Doina Spătaru, studiile de psihologie.

Întrebată despre didspariţia ei din prim plan, Mălina Olinescu declara în Formula AS: „Nu prea știu nici eu ce s-a întâmplat. În plin succes, brusc, toate ușile s-au închis. Mă refer la ușile caselor de discuri care după ce mă adulaseră înainte, acum mă refuzau. Și nu doar pe mine, ci și persoanele cu care lucram. Ni se spunea tot timpul ba că muzica noastră nu e destul de comercială, ba c-ar trebui să mai schimbăm una sau alta, ba”Hai, mai sună-mă”, ba „Mai vedem”… Și-așa ne-am trezit reduși la tacere. Eu am continuat să cânt, totuși, așa cum fac și acum, la petreceri de firmă, private, diverse spectacole, etc. Dar cred că e important să se știe că nu eu am fost cea care a decis să dispar, ci astea au fost circumstanțele. Și nici nu a fost o dispariție totală: n-am mai apărut la televizor decât foarte rar și n-am mai fost difuzată de radiouri, dar am continuat să exist, chiar și în muzică. Sigur, după ce am văzut că nu mai reușesc să pătrund în „casă” și că sunt lăsată pe-afară, să latru la lună, m-am supărat, m-am enervat, am zis că mă las de muzică, și câteva luni chiar că n-am mai fredonat nici o notă. M-am închis totalmente în mine. Dar, așa cum era probabil de așteptat, supărarea mi-a trecut. Prea mi-am dorit să fac muzică și prea iubesc muzica! Așa c-am luat-o de la capăt. Doar că n-am mai scos discuri, n-am mai făcut videoclipuri… Mi-am spus că trebuie să am răbdare, să se încheie cu blocada asta, și când se vor mai limpezi apele, o să scot și eu un album”.

„Îmi doresc tare mult ca anul care vine să fie și pentru mine, și pentru oamenii dragi mai bun, mai rodnic, mai blând. Îmi doresc să-mi fie toți ai mei bine, iar eu să-mi revin, să mă întorc la Mălina de dinainte. Iar din punct de vedere profesional, să-mi fie munca la fel de apreciată. Pentru că dacă sentimental, anul care se încheie a fost o glumă proastă, în cariera a fost un mare dar, un minunat cadou. Nu cred că-mi doresc prea mult. Poate tocmai asta a fost și greșeala mea: că niciodata n-am cerut mult. Mereu m-am mulțumit cu puțin. Ei, se vede treaba că trebuie să-mi schimb strategia. Ăsta e planul meu pentru noul an! (râde)”, mai spunea Mălina Olinescu în urmă cu un an.

Mălina Olinescu s-ar fi sinucis în această dimineaţă, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din Bucureşti. Cântăreaţa ar fi împlinit 38 de ani pe 29 ianuarie anul viitor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.