×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum un minut
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 30 aprilie 2017, 15:58
EUR (€)
+0.0044 ↗
4.5333 RON
USD ($)
-0.0112 ↘
4.1453 RON
• • •
"Ăla micu" nu se lasă
Marele absent de la Congresul ALDE

Daniel Constantin a anunţat că nu va participa la congresul de vineri şi sâmbătă al ALDE al cărui copreședinte este încă, susținând că reuniunea este nestatutară și servește "interesului unui singur om", aluzie la Călin Popescu Tăriceanu.

”Astăzi, ceea ce ar fi trebuit să fie o zi în care ALDE să iasă întărit, a fost transformată într-o zi în care abuzul primează în faţa democraţiei interne. Nu voi participa la un congres convocat în mod nestatutar, pentru a servi interesului unui singur om. Mi-aş fi dorit ca la congres să le mulţumesc tuturor membrilor ALDE care au muncit cu adevărat pentru ca partidul să fie astăzi în parlament şi la guvernare. O voi face însă de fiecare dată când mă voi întâlni cu ei”, a scris vineri Daniel Constantin pe Facebook.

El mai spune că are, în mod special, preţuire pentru cei din Partidul Conservator pe care l-a reprezentat vreme de şapte ani în calitate de preşedinte și că se bucură că a reuşit să pună umărul la construcţia USL.

”Am preluat conducerea PC în 2010, când partidul avea numai 4 parlamentari, iar în 2012 am ajuns să avem 21 de reprezentanți în parlament. Din acești 7 ani, Partidul Conservator a fost reprezentat în actul de guvernare timp de aproape 4 ani, prin oameni competenți, valoroși, care au demonstrat profesionalism în exercitarea funcțiilor publice.
Sunt bucuros că, spre deosebire câțiva colegi care spun astăzi ca "ei sunt ALDE" și care vor candida la funcții de conducere, eu am făcut parte dintr-un singur partid toată viața mea politica! Mă bucur că am reușit totodată, în această perioadă, să pun umărul la construcția celui mai important proiect politic de după 1989, Uniunea Social Liberală.
Partidul Conservator, sub coordonarea mea și a echipei de conducere a dovedit că a fost un partener de încredere în construcțiile politice din care a făcut parte, în cea mai mare parte a timpului alături de PSD.
Sunt onorat să constat că după acești ani, am în continuare alături de mine o echipă puternică, închegată, pregatită să lupte pentru principii democratice. Lor le datorez respect și față de ei am în continuare obligația de a continua planul politic pe care l-am început când am fost ales președinte al Partidului Conservator”, a mai scris Constantin.

(I.R.)Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
1546
 | 2
 | 5
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Mooftangiu
+12
ALDE a obtinut voturi atrase de prestatia si imaginea lui Tariceanu, nu de PC sau de D. Constantin.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
radu
+12
Dl Constantin a fost , probabil, consemnat la unitate!
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
LA BUNA VESTIRE @ radu
+10
BINE CA AU SCAPAT DRACULUI DE EL! DUTEEEEEE! SI SA-TI VINA NUMELE!
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Krixus
+4
Iotete ce se sumeteste fosta marionata a lu don profesor! Mai taci tu si cauta-ti o ocupatie pe masura posibilitatilor!
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Poli 21 @ Krixus
+3
Daca d.c.a fost marionAta (???) a lu don profesor ( bravo intelectualule), despre moliceanu putem spune ca este marioneta tuturor care ii ofera un os de ros si o functie de unde sa poata sa fure nestingherit. Pentru moment "sponsorul" este psd.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Recomandate
Va pieri industria europeană a cărbunelui?
Publicat acum 22 ore şi 18 minute
Halep, ratare la Stuttgart
Publicat acum 17 ore şi 56 minute
Iohannis, gest controversat la Bruxelles
Publicat acum 7 ore şi 5 minute
Subocupații - șomerii mascați
Publicat acum 7 ore şi 55 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Subiectele zilei
4 articole/ Actualizat Vineri, 28 aprilie 2017
alarm off
Cronica din Berceni
6 articole/ Actualizat Miercuri, 19 aprilie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
10 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 42 minute
alarm off
Fotografiile bunicilor
17 articole/ Actualizat acum o oră şi 9 minute
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
111 articole/ Actualizat Joi, 27 aprilie 2017
Simona Popescu

Eroicul atac al celor 8800 de oi româneşti asupra unei nave militare ruseşti va rămâne cu siguranţă în istoria României la capitolul mari victorii.

Simona PopescuPublicat acum 20 ore şi 55 minute