×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 29 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 27 iunie 2017, 20:36
EUR (€)
-0.0103 ↘
4.5630 RON
USD ($)
-0.0384 ↘
4.0522 RON
• • •
"Ăla micu" nu se lasă
Marele absent de la Congresul ALDE

Daniel Constantin a anunţat că nu va participa la congresul de vineri şi sâmbătă al ALDE al cărui copreședinte este încă, susținând că reuniunea este nestatutară și servește "interesului unui singur om", aluzie la Călin Popescu Tăriceanu.

”Astăzi, ceea ce ar fi trebuit să fie o zi în care ALDE să iasă întărit, a fost transformată într-o zi în care abuzul primează în faţa democraţiei interne. Nu voi participa la un congres convocat în mod nestatutar, pentru a servi interesului unui singur om. Mi-aş fi dorit ca la congres să le mulţumesc tuturor membrilor ALDE care au muncit cu adevărat pentru ca partidul să fie astăzi în parlament şi la guvernare. O voi face însă de fiecare dată când mă voi întâlni cu ei”, a scris vineri Daniel Constantin pe Facebook.

El mai spune că are, în mod special, preţuire pentru cei din Partidul Conservator pe care l-a reprezentat vreme de şapte ani în calitate de preşedinte și că se bucură că a reuşit să pună umărul la construcţia USL.

”Am preluat conducerea PC în 2010, când partidul avea numai 4 parlamentari, iar în 2012 am ajuns să avem 21 de reprezentanți în parlament. Din acești 7 ani, Partidul Conservator a fost reprezentat în actul de guvernare timp de aproape 4 ani, prin oameni competenți, valoroși, care au demonstrat profesionalism în exercitarea funcțiilor publice.
Sunt bucuros că, spre deosebire câțiva colegi care spun astăzi ca "ei sunt ALDE" și care vor candida la funcții de conducere, eu am făcut parte dintr-un singur partid toată viața mea politica! Mă bucur că am reușit totodată, în această perioadă, să pun umărul la construcția celui mai important proiect politic de după 1989, Uniunea Social Liberală.
Partidul Conservator, sub coordonarea mea și a echipei de conducere a dovedit că a fost un partener de încredere în construcțiile politice din care a făcut parte, în cea mai mare parte a timpului alături de PSD.
Sunt onorat să constat că după acești ani, am în continuare alături de mine o echipă puternică, închegată, pregatită să lupte pentru principii democratice. Lor le datorez respect și față de ei am în continuare obligația de a continua planul politic pe care l-am început când am fost ales președinte al Partidului Conservator”, a mai scris Constantin.

(I.R.)Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
1603
 | 2
 | 5
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Mooftangiu
+12
ALDE a obtinut voturi atrase de prestatia si imaginea lui Tariceanu, nu de PC sau de D. Constantin.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
radu
+12
Dl Constantin a fost , probabil, consemnat la unitate!
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
LA BUNA VESTIRE @ radu
+10
BINE CA AU SCAPAT DRACULUI DE EL! DUTEEEEEE! SI SA-TI VINA NUMELE!
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Krixus
+4
Iotete ce se sumeteste fosta marionata a lu don profesor! Mai taci tu si cauta-ti o ocupatie pe masura posibilitatilor!
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Poli 21 @ Krixus
+3
Daca d.c.a fost marionAta (???) a lu don profesor ( bravo intelectualule), despre moliceanu putem spune ca este marioneta tuturor care ii ofera un os de ros si o functie de unde sa poata sa fure nestingherit. Pentru moment "sponsorul" este psd.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Recomandate
Îndoiala care l-a răpus pe Bădălău
Publicat acum 4 ore şi 56 minute
Lovitură pentru Daniel Constantin
Publicat acum 4 ore şi 9 minute
Toader: Păcat că a durat atât de mult
Publicat acum 10 ore şi 8 minute
Guvernul de la Vila Lac 1
Publicat acum 7 ore şi 15 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
25 articole/ Actualizat Duminică, 25 iunie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
131 articole/ Actualizat acum 13 ore şi 4 minute
Ilie Şerbănescu

Iată, sumar, cum s-au derulat lucrurile la suprafață: un partid, PSD, ce se dă de stânga, a câștigat detașat alegerile și, împreună cu un partid mai mic, a alcătuit majoritatea parlamentară și a format Guvernul.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 26 iunie 2017