Marele Batistuta a ajuns să-i implore pe medici să-i amputeze picioarele

Fostul mare fotbalist argentinian Gabriel Batistuta a ajuns să se roage de medici pentru a-i amputa picioarele, din cauza durerilor înfiorătoare pe care le are de la retragerea sa, în 2005, scrie Daily Mail.

Fostul atacant, care a înscris de 56 de ori în cele 78 de selecţii pentru naţionala Argentinei, suferă enorm de pe urma efortului la care şi-a supus organismul în cei 17 ani de carieră.

Batistuta a ajuns să nu mai poată merge din cauza durerilor şi este ţintuit la pat. “Am ieşit din fotbal şi m-am trezit peste noapte că nu mai pot merge. Ajung să fac pe mine în pat, deşi baia e doar la trei metri distanţă. Era ora patru dimineaţa şi ştiam că dacă ma ridic în picioare voi muri de durere. Am fost la doctorul Avanzi (un specialist ortoped) şi i-am spus să-mi amputeze picioarele. S-a uitat la mine şi a spus ca sunt nebun. Nu mai pot suporta. Nu pot să exprim în cuvinte ce simt. M-am uitat la Oscar Pistorius şi am spus că asta e şi soluţia mea”, a spus Batistuta.

Medicii i-au implantat lui Batistuta suruburi în tibie, întrucât fosta mare glorie nu mai are cartilaje şi tendoane. În felul acesta oasele nu mai ajung să se frece unele de altele şi se reduce din durere. “Nu mai am cartilaje, nu mai am tendoane. Am 86 de kilograme care stau pe două picioare”, spune Batistuta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.