Marian Drăgulescu, medaliat cu argint la sol

Sportivul român Marian Drăgulescu a câştigat medalia de argint în finala de la sol, duminică, la Campionatele Europene de gimnastică artistică masculină de la Berna (Elveţia), anunţă Agerpres.

Update: Câteva ore mai târziu, sportivul a cucerit medalia de argint în finala de la sărituri.

Drăgulescu a primit nota 15,333, fiind devansat de rusul Nikita Nagornîi, 15,566, în timp ce medalia de bronz a revenit israelianului Alexander Shatilov, 15,300. La ediţia de anul trecut a Europenelor, titlul la sol a fost cucerit de britanicul Kristian Thomas.

Marian Drăgulescu (35 ani) a adus prima medalie României la Europenele de la Berna, după ce în calificări obţinuse a treia notă la sol, 15,033. Drăgulescu mai avea la acest aparat trei titluri, două medalii de argint şi una de bronz la Europene, precum şi patru titluri mondiale şi o medalie olimpică de argint.

Drăgulescu, gimnast calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, va evolua şi în finala de la sărituri, unde a intrat cu a opta medie (14,745). Marius Berbecar şi Andrei Muntean vor evolua în finala de la paralele.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.