Marian Munteanu, desființat de unul dintre stâlpii regimului Băsescu din presă

Nici nu a apucat să articuleze prea multe cuvinte pentru ca bucureștenii să-și facă o idee despre el ca și candidat, că omul Marian Munteanu a și fost luat la terfelit de specialiștii în linșaj, susținători de bază ai regimului Traian Băsescu, care țin și azi lecții de moralitate oricui.

Marian Munteanu, simbol al Piețeii Universității în anii ’90, devenit de numai câteva ore candidat al PNL la Primăria Capitalei, îi pute rău lui Dan Tăpălagă, unul dintre jurnaliști-avocați ai regimului Traian Băsescu.

Apărător ani la rând al unui „fost mare președinte”, cum l-a numit recent pe Traian Băsescu, Tăpălagă îi toarnă în cap lui Munteanu o tonă de lături într-un editorial publicat pe site-ul HotNews.ro.

Jurnalistul merge până acolo încât spune despre simbolul libertății anilor ’90, care la vremea acea era liderul studenților protestatari: „Am crezut într-o vreme că am scăpat totuși de toxinele fostei Securități”.

Redăm câteva pasaje din zicerile lui Dan Tăpălagă:

„A treia propunere a liberalilor, după Bușoi și Orban, este un delir mistico-naționalist, cu substrat antioccidental, de inspirație legionară, născut în spuma tulbure a anilor 90″.

„De-a dreptul îngrijorător ar fi ca președintele Iohannis să fi girat dezgroparea acestor demoni din trecutul tenebros al României. Am crezut într-o vreme că am scăpat totuși de toxinele fostei Securități și de influența lor nocivă în societatea românească. A defila astăzi cu un personaj atât de prăfuit și dubios anunță dorința liberalilor de a ține România în bezna ignoranței și exprimă infinit dispret față de ideea de evoluție”.

„Marian Munteanu – candidat la primăria Bucureștiului reprezintă o rușine pentru un partid care se pretinde liberal”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.