Marian Munteanu vrea să-și facă partid

Marian Munteanu a declarat, marţi, că în interiorul platformei civice „Alianţa Noastră” s-a constituit un nucleu pentru apariţia unei formaţiuni politice care să propună soluţii agreate de „categorii foarte largi ale societăţii, profund nemulţumite de modul în care se face politică în România”.

„În interiorul Alianţei Noastre s-a constituit şi un nucleu pentru apariţia unei formaţiuni politice care va avea menirea să propună acele soluţii pe care le agreează şi sunt dorite de simpatizanţii alianţei noastre, pe care le aşteaptă categorii foarte largi ale societăţii româneşti profund nemulţumite de modul în care se face politică în România, de felul în care este administrată România, de halul de minciună, dezinformare şi ipocrizire care ne-a năpădit din toate direcţiile şi cred că aceste lucruri au fost văzute cu prisosinţă în perioada anterioară”, a declarat, la Realitatea TV, Munteanu.

Marian Munteanu, fostul lider al studenţilor din Piaţa Universităţii, a revenit în atenţia opiniei publice ca urmare a propunerii PNL de a candida din partea partidului la Primăria Capitalei, el fiind o soluţie pentru criza declanşată după retragerea altor doi candidaţi liberali- Cristian Buşoi şi Ludovic Orban.

Cel de al treilea candidat susţinut de PNL în cursa pentru Primăria Capitalei nu a rezistat însă valului de critici, foarte multe voci din societatea civilă, mediul online şi ong-uri acuzând „simpatii pentru curente de orientare fascistă, de care nu s-a dezis niciodată”. Sub presiunea publică, PNL a decis retragerea lui Munteanu şi l-a desemnat candidat pentru Primăria Capitalei pe Cătălin Predoiu, preşedinte al PNL Bucureşti, la 20 aprilie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.