×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum un minut
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 18 august 2017, 09:58
EUR (€)
+0.0079 ↗
4.5816 RON
USD ($)
+0.0111 ↗
3.9104 RON
• • •
"Sforarul" PNL, la DNA
Marian Petrache, acuzat de șantaj

Președintele Consiliului Județean Ilfov, liberalul Marian Petrache, s-a prezentat la DNA, în calitate de suspect într-un dosar de mită și șantaj.

Update Liberalul a declarat la ieșire că este acuzat că l-a șantajat pe fostul primar de Jilava, Adrian Mladin, condamnat într-un alt dosar.

Petrache a precizat că a fost denunțat de fostul primar și că ar fi vorba de fapte care s-ar fi petrecut în urmă cu nouă ani.

"Acum nouă ani, primarul de la Jilava şi-a schimbat buletinul pe Bucureşti, după ce a ieşit primar, şi stiţi că dacă îţi schimbi buletinul pierzi mandatul de primar. S-a dus la prefect să nu-l demită. Spune că l-am şantajat după aia eu ca să nu spun că si-a schimbat buletinul două zile. Aş fi primit o excursie la Monte Carlo. El mi-a plătit că el mi-a cumpărat biletul prin ordin. Am fost la Monte Carlo. E arestat, e condamnat", a declarat Marian Petrache după ce a luat la cunoştinţă acuzaţiile.

Acesta a anunțat că îşi dă demisia din funcţiile deţinute în PNL, nu însă şi din ceea de preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov.

Marian Petrache deţine funcţia de secretar general interimar al PNL şi președinte al PNL Ilfov.

Primarul Adrian Mladin a fost condamnat definitiv, în 14 iulie 2016, de instanţa supremă, la cinci ani şi zece luni de închisoare cu executare, într-un dosar privind retrocedări ilegale de terenuri, astfel că şi-a pierdut mandatul.

Ioana RaduPublicat Vineri, 17 februarie 2017
2626
 | 4
 | 26
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
QX
+1
"Puri" (ori mai corect purii) penali liberali sigur chiar nu se pot compara cu penalii celorlalte partide, sunt mai cu staif - is jumate pedelepre basiste, jumatate penali liberschimbisti sadea, intr-un sfarsit sunt populari europeni colegi de credinta a impunatorilor de austeritate in Romania (binenteles nu pentru ai lor , ci doar pentru cei ce trebuiau fugariti din tara pentru a le deveni sclavi si robi).
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
un dac
+2
Ce fumosi sunteti in poza!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
pe bune
+3
nu-i adevarat..Dragnea e de vina...asa-i tovarsa turcan demisia Dragnea
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
ha,ha,ha
+4
Mama ce fericiti rad mafiotii pedelisti!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Cramer contra Cramer
+14
Oare DNA a inteles corect mesajul protestatarilor din Piata Victoriei, protestatari atat de dragi domnului presedinte. Mesajul era: DNA sa vina, sa va ia ! adica era vorba de ciuma rosie nu de ciuma brună, nazista, revendicata si reinviata de Forumul Democrat German in frunte cu presdedintele lui KWJ, fost primar al Sibiului si inca presedinte al planetei Românica, atunci cand arevendicat si a obtinut cu acte in regula de la tribunal , că FDGR e succesoarea organizatiei naziste a etnicilor germani din Romania, Deutsche Volksgruppe. M Petrache era in suflet si gandire cu Herr Bürgermeister und PräsidentFührer, Klaus Werner Johannis. Comunicat tupeist cu scop de intimidare: F.D.G.R. respinge cu hotărâre tendinţele de denigrare, amplificate, din pacăte, în ultimele zile în unele medii şi îşi rezervă dreptul de acţionare în instanţă pentru calomnie şi incitare la ură pe considerente etnice. Dragi membri F.D.G.R. nu e calomnie xenofobă, e adevar pur, spus in hotararea judecatoeasca a Tribunal. Sibiu din 28 Mai 2007. Prin aceasta vi s-a admis cererea formulata de dumneavostra cu KWJ presedinte, de a fi considerati succesori de drept ai miscarii naziste interzise de regele Mihai prin legea 485/1944. Culmea incompatibilitatii, presedintele dumneavostra KWJ era si primarul Sibiului, parte părîtă. Cel mai mare abuz in serviciu facut de un om, sa fie si parte intimată si parte pîrîtă. Cel mai mare abuz facut prin justitie sub presiunea domnului KWJ. Tribunal. Sibiu a invocat legea 485/1944, dar a dat o hatarare prin care incalca aceasta lege, prin care Deutsche Volksgruppe era interzis, iar toate bunurile trecute in proprietatea statului Roman, lege neabolită pana azi. Lege nu era data de comunisti, ci de regele Mihai si guvernul Sanatescu. Tribunalul Sibiu a dat sub presiunea dumneavoastra o hotarare ilegala. Distinsul domn KWJ ar trebui sa-si dea demisia de onoare, pentru că, oricat s-ar dori ascunderea acestor fapte, ele se vor rostogoli ca un bulgare.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
un roman @ Cramer contra Cramer
+5
DNA a inteles ordinul: trebuie cercetat guvernul ca nu este "al meu", iar in legatura cu casele lui Johannis sau cele ale Forumul German unde tot el le minarea, este totul "in regula"!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
QED
+18
Se alege praful si de PNL. Toti penalii si calicii au dat in aceste saptamani la temelia propriului partid. Se vede clar ca Tariceanu chiar este politician a simtit din timp si a plecat cu parere de rau din timp. Sa aduci rand pe rand doua prune uscate in fruntea unui asa partid cu pretentii ma refer la Gorghiu si Turcanca ........ ce mai poti spune. Oparite sunt amandoua dar nu pot uita de Gorghiu cum le reprosa Romanilor ca sunt saraci datorita lor ca nu stiu sa se chiverniseasca asa batea campii mai acum 5 ani in urma. Este ceva asemanator cu spusele pline de intelepciune ale specialistului in pietre si borduri Adriiean Vidieanu care si el declara in bataie de joc ca el a strans bani ca nu a baut si nu a fumat vila lui nu este mare doar pare poarta de la intrare este mare. Superb ! Cam acestea sunt editat de pe dreapta politicii Romanesti.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
marcu
+12
Bre oameni buni, putina pușcărie nu le-ar strica ranjitorilor iohanisti din poza , printre altele și pt ca au condus liberalii spre dezastru. Dar lăsând gluma la o parte , v-ați întrebat dacă va puteți aduce aminte ce anume ați făcut intr-o zi și la o anumita ora acum 9 ani? Dar acum 8 ani, acum 7 ani...? E cam greu sa va amintiți? Nu cumva e chiar imposibil? E, acum imaginati-va ca va invita la DNA fie ca martor , fie ca suspect și va întreabă despre o fapta săvârșită acum 9 ani . Cum dracul sa te aperi când e greu sa-ti amintești lucruri petrecute mult mai recent?Fapta poate fi adevărată sau inventată. Cum sa te aperi? Breee nu e-n-regura! Vedeți , d-aia ar trebui limitata perioada care curge din momentul savarsiri infractiunii pana in momentul denuntului . Nu mai punem la socoteala ca în acest fel nu mai lași statul paralel și mafiot sa tina dosarele la păstrare și sa le scoată atunci când le convine pt a înlătura pe cineva anume. Liberalii , iubitori de DNA si de statul de drepți chiar merita sa fie călcați în picioare, ca tot cred ei orbește în corectitudinea (in)justiției actuale.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
ha,ha,ha
+13
Sa cerceteze si cum a disparut fabrica de anvelope cu ajutorul lui Stolo!!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
neconformistul
+12
De cand cu tradarea lui Antonescu m-am convins definitiv : Liberal = criminal . Au avut si ei un om detreaba ,pe Tariceanu , dar si ala a fost nevoit sa plece . In rest numai japite :C ampeanu , Quintus, Remes, Antonescu , Gorghiu, Turcan si toata gasca lor de habotnici . Jos liberalii ! Jos liberalismul !
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Pi si pidi
+14
In poza vad si pupaza din tei,transformata in Kill Bill a asa zisului PNL afiliat la PPE !!!!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Recomandate
 Sfârșit de poveste neagră: Tudor Postelnicu
Publicat acum 17 ore şi 3 minute
Femei frumoase pe funcții superbănoase
Publicat acum 23 ore şi 57 minute
Dezlănțuirea furtunii în America
Publicat acum 20 ore şi 52 minute
Simona Halep merge mai departe
Publicat acum 14 ore şi 11 minute
„Omul cu hărțile“ se teme de extratereștri
Publicat acum 13 ore şi 3 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat acum 14 ore şi 42 minute