Marilyn Monroe ar fi fost însărcinată

Frieda Hull, prietena și confidenta actriței, a ținut la păstrare șase fotografii în care Marilyn afișa o burtica de gravidă. Imaginile au fost realizate pe 8 iulie 1960, în afara studiourilor Fox Studios din New York, unde se filma „The Misfits“.

De curând, aceste fotografii au fost făcute publice, fiind vândute în cadrul unei licitații pentru suma de 2.240 de dolari. Frieda Hull le-a numit „pregnant slides“. Aceasta făcea referire la sarcina pe care Marilyn Monroe a ținut-o secretă până la moarte. Toni Michels, cel care a intrat în posesia imaginilor, a declarat că Frieda Hull era foarte mândră că a reușit să le păstreze secrete mult după ce Marilyn a murit.

Potrivit Daily Mail, tatăl copilului nu ar fi fost soțul de atunci al actriței, Arthur Miller, ci Yves Montand, partenerul ei din pelicula „Let’s make love“, despre care s-ar fi spus la momentul respectiv că ar fi avut o relație extraconjugală.

Conform Friedei Hull, Marilyn ar fi fost însărcinată în vara anului 1960, însă a pierdut copilul. Actrița a avut nenumărate avorturi spontane, din cauză că suferea de endometrioză, o boală ce îi cauza dureri menstruale acute și o împiedica să ducă la bun sfârșit o sarcină. De-a lungul timpului, au apărut numeroase liste despre aventurile actriței, însă multe dintre ele s-au dovedit a fi false.

Conform ranker.com, unele dintre personalitățile cu care Monroe a avut aventuri au fost John F. Kennedy, Sam Gincana, Frank Sinatra sau Marlon Brando. Cu toate acestea, Marilyn Monroe rămâne cel mai mare sex-simbol al anilor ’60, numele său fiind unul dintre cele mai cunoscute în lumea întreagă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.