Mărimea penisurilor românilor, slogan politic în Anglia

E campanie electorală pentru europarlamentare, iar aberaţiile sunt la ele acasă. La noi a curs cu felictări de Paşte şi cu panouri cu mesaje hazlii. Dar să nu credeţi care cumva că doar România este ţara tuturor posibilităţilor sau aberaţiilor. Anglia nu face excepţie. În Albion, Partidul Independenţei din Marea Britanie (grupare eurosceptică, total împotriva UE şi a imigranţilor), condus de liderul radical Nigel Farage, a găsit problema tuturor neajunsurilor Angliei, de la criza economică la natalitatea în scădere, trecând prin criza politică: penisurile românilor. Care sunt mai mari decât cele ale britanicilor. Iată motivul pentru care englezii trebuie să voteze cu Farage: să fie protejaţi de penisurile mari ale românilor.

În vâltoarea vremurilor noi, nu putem decât să zâmbim şi să ne simţim mândri. Iată, la un anume capitol, nu mai suntem codaşii Europei!

(Bărbaţii români au penisurile mai mari decât tine şi ei o pot face pe soţia ta să râdă din nou, la fel cum obişnuia. Spune nu imigraţiei în masă)

Sursa foto: UKIP twitter https://twitter.com/UkipBillboards/status/458222345245974528/photo/1.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Petean 155 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.