Marius Manole, în pericol să se retragă de la emisiunea „Uite cine dansează!”

Unul dintre concurenţii iubiţi ai emisiunii “Uite cine dansează!”, show-ul Pro TV, este actorul şi realizatorul emisiunii matinale la Smart FM, Marius Manole. Deşi, la fiecare ediţie a emisiunii, s-a aflat în topul clasamentului ca urmare a notelor primite de la juriu, Manole este sfătuit călduros să se retragă.

“Copilule, arăţi rău, tot oraşul îmi spune, de ce să munceşti atât de mult şi pentru ce?” i-a spus mama lui ingrijorata. Manole a răspuns că a semnat un contract, nu poate pur şi simplu să iasă din scenă că aşa I s-a năzărit. “Cum crezi că aş putea să ies din concurs?” i-a replicat el. “Te impedici şi cazi”, i-a spus doamna Manole. “Apoi rogi oamenii să nu te mai voteze şi pe juraţi – să-ţi dea note mici”, a povestit Marius Manole, râzând copios, la matinalul “Smart FM”.

Actorul a obţinut luni seară cele mai mari note de la juriul emisiunii, fiind pe primul loc în clasament, la egalitate cu actriţa Rona Hartner. Dansul contemporan pe care l-a interpretat alături de partenera să, Olesea Nespeac, i-a adus un nouă, oferit în premieră de exigentul Mihai Petre la acest concurs.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.