Marius Manole, înaintea celui mai greu minut din viaţa sa: „Sunt pe nisipuri mişcătoare!”

În această seară, de la ora 20.30, Pro TV lansează în premieră „Uite cine dansează”, un megashow la care participă şi Marius Manole, co-realizator, alături de Marius Tucă, al matinalului Smart FM. De-a lungul zilelor, actorul Naţionalului bucureştean a povestit pe post că se antrenează câteva ore pe zi pentru a învăţa corect paşii de dans pe care îi are are făcut alături de partenera sa, asta în condiţiile în care programul său era deja foarte încărcat: dimineaţa la radio, apoi repetiţii şi, seară de seară, spectacole. „Dar îmi place ideea acestei emisiuni pentru că este vorba de multă muncă şi întotdeauna mi-a plăcut să muncesc”, spunea el.
Înainte cu câteva ore de noul „examen” pe care îl are de dat live în faţa telespectatorilor Pro TV, Marius Manole a spus în exclusivitate pentru Smart FM (107,3 FM): „Sigur că am emoţii mari. Sunt pe nisipuri mişcătoare, nu e meseria mea şi trebuie să fac performanţă. Mă doare tot corpul. Îmi doresc să fie bine, nu să câştig. E păcat că am muncit cu toţii foarte mult şi sper să se vadă asta. E ceva nou pentru mine, n-am mai dat un concurs de la admiterea în facultate. Sper să mă simt bine fizic şi să reuşesc. Sunt doar un min şi 30 de secunde … 1 min30″??? Doamne!!! Va fi cel mai greu minut din viaţa mea!”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.