Mark Zuckerberg va fi tată

Mark Zuckerberg a anuţat, vineri, pe contul său de pe reţeaua de socializare, că urmează să devină tată. Cofondatorul Facebook şi soţia acestuia, medicul Priscilla Chan, vor fi părinţii unei fetiţe.

Priscilla Chan a pierdut anterior trei sarcini care nu au putut fi duse la bun sfârşit, însă acum riscul unui avort este exclus, sarcina fiind avansată.

Deşi nu a precizat când va naşte soţia sa, Zuckerberg s-a arătat foarte încântat, afirmând că în timpul ecografiei fetița i-ar fi făcut un semn ridicând degetul cel mare, trimiţând un „like”.

„Sperăm că, împărtăşind experienţa noastră, vom da mai multor oameni aceeaşi speranţă pe care am avut-o noi şi îi vom ajuta să se simtă confortabil vorbind despre problemele lor”, a mai scris Zuckerberg, care deseori îşi foloseşte contul pentru a face anunţuri profesionale şi personale.

„Începi să-ţi faci planuri şi acestea sunt spulberate. Cei mai mulţi nu vorbesc despre pierderile de sarcină, temându-se că acest lucru le va afecta imaginea, aşadar, se chinuie de unii singuri”, a adăugat acesta, completând că Priscilla, în vârstă de 30 de ani, şi copilul sunt sănătoşi şi că va face mai multe anunţuri în perioada rămasă până la naştere.

„În timpul ecografiei, ea (fătul, n.r.) chiar a ridicat degetul mare, ca un ‘like’, aşa că sunt convins că seamănă cu mine”, a scris Zuckerberg.

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au cunoscut la Universitatea Harvard, unde au fost colegi, şi au avut o relaţie de peste zece ani înainte de a se căsători în 2012.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.